Starity

Lily Collins jókislány marad

2013. július 30. 20:08   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tükröm, tükröm és a Csontváros sztárja a Seventeen magazinnak adott interjút, melyben beszámolt az életéről és a terveiről.

hirdetés
Lily Collins jókislány marad

Jóval azelőtt, hogy megkapta volna a The Mortal Instrument: City of Bones film főszerepét, Lily Collins viszonylag normális életet élt, annak ellenére, hogy a rocklegenda, Phil Collins lánya. A Seventeen szeptemberi számában a 24 éves színésznő a Csontváros kulisszatitkai mellett elmesélte azt is, hogy miért nem keveredett bajba a középiskolában.

Nem lelem az örömöm a piában vagy a drogokban” – mondta a sztár, akinek korábbi filmje közé tartozik A szív bajnokai, az Elhurcolva és a Tükröm, tükröm is. „A vicces pillanatokra akarom emlékezni a barátaimmal, és nem arra, hogy felkelek és azt kérdezem magamtól, hogy 'Uhh, azt hiszem, jól szórakoztam?'

Collins továbbra is a jókislány szerepben halad tovább, mind a szakmai úton, mind a személyes életében. Határozottan megtaláltam a stílusomat, de persze még nem egészen, még kísérletezek vele – mondta Lily, aki a brit színésszel, Jamie Campbell Bowerrel randizgat mostanában. Mindig is szerettem volna tetoválást, így múlt novemberben kettőt is varrattam. Az elsőt a hátamra csináltattam. Ezen a saját kézírásommal van; a 'Szerelem örökkön-örökké' felirat.

Fotó: Kenneth Willardt

Azt is elárulta az interjú során, hogy szerencsére kitűnő tanácsokat kapott a Twilightból ismert Kristen Stewarttól és Az éhezők viadala sztárjától, Jennifer Lawrence-től is. „Nagyon csodálom őket, hogy már most természetesként kezelik a hírnevet, hogy képesek szerepeket játszani és kilépni azokból. Ez az, amit egyensúlyban szeretnék tartani a következő filmjeim során.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek