Starity

Tüntetnek a rajongók a Borgiákért

2013. július 30. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Showtime elkaszálta ugyan a sorozatot, de a fanok nem adják fel – a TCA sajtókörút helyszínén tüntettek.

hirdetés
Tüntetnek a rajongók a Borgiákért

Néhány héttel ezelőtt a Showtime csatorna úgy döntött, befejezi a Borgiák című történelmi sorozatot – annak ellenére, hogy korábban négy évadot terveztek. Indokként az érdeklődés hiányát nevezték meg, de ebben közrejátszott az is, hogy legálisan letölthetővé tették az epizódokat, jóval a premier előtt.

A készítő, Neil Jordan korábban lehetségesnek tartotta a mozifilm elkészítését, de elmondása szerint nemcsak a pénz a gond, egyszerűen belefáradtak a szériába.

Szinte azonnali petíciók indultak a sorozat megmentéséért, a különféle Facebook-oldalak után elhatározták, szardíniát vagy lehetőleg büdös halcsomagot küldenek a csatorna vezetőségének, ezúttal viszont személyesen is tüntettek: a héten kezdődött az éves TCA sajtókörút, amelyen a legtöbb sorozat készítője és szereplői vesznek részt, a rajongók pedig megjelentek az épületek előtt. Óriásplakátokkal és jelmezekben várták, hogy az érintettek is tiszteletüket tegyék a helyszínen.


Fotó: Facebook/Save The Borgias Fan Campaign

A Showtime egyébként a napokban reagált a Twitteren terjedő, #SaveTheBorgias néven futó trendre, közölték: látják ugyan, mi folyik a közösségi portálokon, de nem foglalkoznak többé a témával. A rajongókat ez viszont nem állítja meg – további előkészületek folynak a sorozat megmentéséért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek