Starity

Így tartja magát formában Heidi Klum

2013. augusztus 03. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű modell személyi edzője ad tippeket, hogy neked is olyan tested lehessen, mint magának Heidinek!

hirdetés
Így tartja magát formában Heidi Klum
Fotó: Tesh/Marie Claire US

Legutóbb Nina Dobrev edzési titkairól rántottuk le a leplet, most pedig a Németországból származó szupermodell, Heidi Klum következik, aki bizony nem kevés időt és erőt ölt bele irigylésre méltó testébe, amilyenről a legtöbb ugyancsak nő álmodozik.

A Popsugar fitneszrészlegének vezetője, Zelana Montminy sikeresen behálózta Klum és a Victoria's Secret modellek trénerét, Andrea Orbeckket, aki bemutatta a négygyermekes anyuka három legkedveltebb gyakorlatát, melyekkel a tökéletes testtartást és az alakformálást segítik elő és mindössze egy gumiszalag kell hozzá.

Mindhárom gyakorlat nagyon egyszerűnek tűnik, azonban hatásuk elmaradhatatlan, hiszen keményen megdolgoztatják izmainkat. Az első kettőhöz van szükség csak a gumiszalagra, amit a combunkra teszünk és így végzünk el először 25-30 lábemelést a jobb és a bal lábunkkal is, majd a másik mozdulatsorba már beleviszünk egy kis guggolást is és úgy hajtjuk végre a 20-25 lábemelést, hol az egyik, hol pedig a másik lábunkat megemelve a guggolások után.

Végül pedig a tökéletes tartás érdekében – ami a modelleknél is elengedhetetlen, de a hétköznapokban is fontos érv – tedd magad elé mindkét kezed úgy, hogy egy kört formálsz meg. Majd ebben a pozícióban egy kicsit görnyeszd meg a hátadat, majd egyenesítsd ki. Ezt tovább lehet „bonyolítani” azzal, hogy amikor egyenes a hátad, a kezeidet széttárod, mintha ölelésre várnál, majd a hanyag tartásnál újra összeérinted kezeid végeit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek