Starity

Ismét új filmmel jelentkezik a Disney

2013. augusztus 03. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csatorna ezúttal China Anne McClainnel és Kelli Berglunddal forgat majd.

hirdetés
Ismét új filmmel jelentkezik a Disney
Fotó: Charley Gallay, Frazer Harrison/Getty Images

Úgy tűnik a Disney Channel most nagy ihleteket és kedvet kapott az új filmek gyártásához, hiszen már beszámoltunk róla, hogy Zendaya Coleman a Boys Are Dogs címre keresztelt alkotást forgatja, az újonc  Dove Cameron pedig a Cloud 9-ban kapott szerepet. Most viszont újabb filmmel, a How to Build a Better Boy-jal bővül a lista, melyben a zsenipalánta China Anne McClain és a Lab Ratsből ismert Kelli Berglund fognak szerepelni, Marshall Williams társaságában.

A sztori két középiskolás barátnőről, Mae-ről (Kelli) és Gabby-ről (China) fog szólni, akik nagyon otthonosan mozognak a modern technika világában és elhatározzák, hogy létrehozzák a tökéletes fiút. Azonban a két lány nem veszi majd észre, hogy az általuk használt számítógép egy szuper robotkatona gyártására van beállítva, így az Albert (Marshall) névre keresztelt macsó, de érzékeny és szuper édes fiú előbb-utóbb át fog változni, így Mae-nek és Gabby-nek szembe kell majd nézne teremtményükkel és helyre kell hozniuk, amit tettek.

Feltűnik még a filmben Noah CentineoAshley ArgotaMatt Shively és  Roger Bart is, a rendezői székbe a Rocktábor 2. – A záróbuli rendezője, Paul Hoen ül, a forgatókönyv pedig Jason Maylandnek köszönhető. A forgatások jelenleg zajlanak Torontóban, a megjelenést pedig 2014-re tervezik.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek