Starity

Lindsay Lohan viccet csinált Harry Stylesból

2013. augusztus 03. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay, miután kiengedték a rehabról, a Chelsea Lately nevű tévéműsorban kötött ki, ahol Harry Styles szexuális élete foglalkoztatta leginkább.

hirdetés
Lindsay Lohan viccet csinált Harry Stylesból

Lindsay Lohan humorérzéke még mindig a régi – a kilencven napos kezelés semmit sem változtatott rajta. A 27 éves színésznő átveszi az irányítást Chelsea Handler műsorában, a Chelsea Latelyben augusztus ötödikén, egy rövid részletet pedig feltöltöttek a show YouTube-csatornájára kedvcsinálóként.

Nemrég a One Direction énekese válaszolt a biszexualitással kapcsolatos pletykákra, elmondta, hogy továbbra is a nőkhöz vonzódik, Lindsay pedig kapott az alkalmon: „Én is megjártam már ezt... [Lohan egy brit DJ-vel, Samantha Ronsonnal járt 16 hónapon át.] – ezzel arra utalt, hogy Harrynek nincs félnivalója, fel kell vállalnia a kapcsolatot, hiszen az ő életében Samantha volt az egyetlen nő, akihez vonzódott, nem kell szégyellnie, ha van egy férfi az életében, aki iránt többet érez.

Amikor arról kérdezték, hány emberrel feküdt le, Harry azt felelte, kettővel. „Nyilvánvalóan nem számolja az orális szexet! – kommentálta a válaszát Lindsay. – Bocsi, Harry!”

Lindsay a Chelsea Latelyben jelenik meg először a televízióképernyőkön, a rehabilitációt sikeresen teljesítette, de a bíró kikötötte, hogy 15 hónapon át terápiára kell járnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek