Starity

Navas szerint nem dőlt el a Szuperkupa sorsa

2010. augusztus 17. 16:04   |   Szerző: minilivi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyolokkal világbajnokságot nyerő Jesús Navas a Marca című lapnak nyilatkozott a Sevilla Barcelona felett aratott 3:1-es sikere után.

hirdetés
Navas szerint nem dőlt el a Szuperkupa sorsa

Jesús Navas elmondta, hogy óvatosnak kell lenniük, a piros–fehérek hazai pályán ugyan legyőzték a gránátvörös–kékeket, de a Spanyol Szuperkupa elhódításához a Camp Nou-beli visszavágón is jól kell szerepelniük.

„Még nincs vége. 90 perc a Camp Nouban hosszú idő olyan játékosok ellen, akik bármelyik pillanatban képesek gólt szerezni. Mégis egy jó eredménnyel utazunk, és megfelelő intenzitással játszottunk az előző meccsen.” – mondta Navas.

Amikor a világbajnokság utáni formájáról kérdezték, a spanyol középpályás elismerte: „Jól érzem magam, de lassan el kell kezdeni a keményebb felkészülést.”

A visszavágóra augusztus 21-én fél kilenckor kerül majd sor, ekkor kiderül, hogy a Barcelona fel tud-e állni kétgólos hátrányból, avagy a Sevilla lesz a Szuperkupa győztese.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek