Starity

Szabó Zsófi újra szerelmes

2013. augusztus 04. 10:10   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban rosszban színésznője összeszűrte a levet a főnökével. Románcukat már titkolni sem szeretné: 22 év korkülönbség van köztük.

hirdetés
Szabó Zsófi újra szerelmes

A sorozat évadzáró buliján mindenki jól érezte magát – talán egyesek túl jól. Bár régebben is felreppent a pletyka, hogy több lehet Zsófi és a Jóban rosszban producere, Nagy Tamás között, akkor még azt állították, csak barátok. A nemrégiben lezajlott Jóban rosszban-partin azonban egymást ölelgetve jelentek meg és láthatóan élvezték egymás társaságát, sőt együtt is távoztak az estről.

Zsófi így nyilatkozott a Blikknek: „Való igaz, hogy néhány hete több van köztünk egyszerű munkatársi viszonynál. De annyira az elején járunk, időt kell még hagyni ennek a kapcsolatnak.”

A románc azonban nem lehetett annyira titkos, hiszen a színésznő nemrég utazott el a Hajdú családdal Ciprusra, és egyes információk szerint főnöke, Tamás és lányai is elkísérték őt. Azzal együtt, hogy a szőke szépségnek új kapcsolata van, Szabó Gyula bácsinak is teljesült a vágya, hiszen ő évekkel ezelőtt, még a tinédzserkorú Zsófinak tanácsolta, hogy idősebb férfit keressen magának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek