Starity

A True Blood sztárja átpártol a Vámpírnaplókhoz

2013. augusztus 04. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Janina Gavankar szerepet kapott a rivális vámpírsorozat ötödik évadjában.

hirdetés
A True Blood sztárja átpártol a Vámpírnaplókhoz

A TVLine információi szerint a True Bloodból ismert Janina Gavankar is szerepet kapott a The CW nagysikerű misztikus sorozatában, a Vámpírnaplókban Olga Fonda és Kendrick Sampson után.

A hírek szerint a színésznő az ötödik évad egyik visszatérő karakterét, Tessát kaparintotta meg, aki személyében egy egzotikus, magabiztos, csinos és igazán szép nőt köszönthetünk majd az új szezon harmadik részében, ami Caroline Dries producer állítása szerint egy visszatekintős epizód lesz. Tessa visszatérését Mystic Fallsba pedig annak köszönhetjük, hogy fel szeretné éleszteni a lángot egy régi szerelmével.

Lehet, hogy az idősebbik Salvatore-testvérhez fűzték gyengéd szálak Tessát valamikor a múltban, így pedig feltűnése gondokat szít majd Elena és Damon friss románcában? A válaszra egészen októberig várni kell, de nemrég egy jó hírrel szolgált a csatorna, ugyanis kiderült, hogy az eredeti, október 10-i premiernél jóval előbb, már 3-án műsorra fogják tűzni az ötödik évad első részét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek