Starity

Gemma Ward babát vár

2013. augusztus 04. 16:04   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétvégén erősítették meg, hogy szülők lesznek párjával, David Lettsszel – aki szintén a szigetországból származik.

hirdetés
Gemma Ward babát vár

A 25 éves modell az Australian Fashion Week keretein belül kezdte karrierjét 2003-ban. Ezt követően célba vette az Egyesült Államokat, New Yorkig meg sem állt.

A nagyvárosban befutott, hiszen elérte a modellek álmait, valamint az US Vogue magazin címlapján is szerepelt, ő volt a legfiatalabb, aki a borítón valaha is látható volt. A Models of the Moment témájú fotózáson olyan hírességek mellett vett részt, mint Gisele Bündchen, Karolina Kurkova és Natalia Vodianova, mindössze 16 évesen.

Álomszerű élete volt, egészen addig, míg egy közeli barátja,  Heath Ledger meghalt 2008-ban. Ezt követően visszatért szülőhazájába. Később számos pletyka keringett arról, hogy visszatér, szerződése lesz az IMG Models Australiával.

Úgy néz ki, a visszatérés még várat magára, hiszen az elmúlt időszakban nem jelent meg hivatalos rendezvényeken sem, mivel már lassan 6 hónapja várandós.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek