Starity

Elle Macpherson ismét férjhez ment

2013. augusztus 04. 16:04   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fidzsi-szigeteken került megrendezésre az esküvő a család és a közeli barátok előtt, mely során a milliárdos Jeffrey Sofferrel kötötte össze életét.

hirdetés
Elle Macpherson ismét férjhez ment

A Sydney-születésű modell és fehérneműmogul kezét a szállodaörökös 2013 márciusában kérte meg. A gyűrűt még március végén mutatta meg egy Londonban tartott eseményen.

A páros két évig randizgatott, majd 2012 márciusában kapcsolatuknak véget vetettek. Elle később a bankár Roger Jenkins oldalán mutatkozott több alkalommal, azonban tavaly novemberében ismét együtt volt a pár, mikor az örökös helikoptere a Bahama-szigeteken lezuhant. A balesetet ugyan Jeffrey túlélte, de egy barátjuk, Lance Valdez a kórházba szállítás közben elhunyt.

A Londonban töltött évek után Floridába költözhet férjéhez – erről számolt be a Mail Online.

Elle előző házasságára 1986-ban került sor, mely 1989-ben válással végződött. Két fia született Arpad Bussonnal folytatott kapcsolatából, Arpad Flynn 15, míg Aurelius Cy 10 éves.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek