Starity

Miley: „Britney Spears megért engem”

2013. augusztus 05. 19:07   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Állítása szerint a popcsillag azon kevés emberek egyike, akik megértik őt és az életét.

hirdetés
Miley: „Britney Spears megért engem”

A 20 éves, egykori Hannah Montana-sztár színészi karrierjét kilencévesen kezdte, és bevallja, nem volt könnyű túljutnia a tinédzser évein reflektorfényben. Britney mindössze 11 éves volt, amikor a The Mickey Mouse Clubban szerepelt a Disney-nél, így megértheti, milyen nehéz sztárként felnőni a média világában.

„Mindenki keresztülmegy azon időszakon, mikor nem akarja, hogy fotózzák folyamatosan. Neki nem volt olyan időszaka, amikor azt mondhatta volna: 'keresztülmegyek valamin, szükségem van arra, hogy leálljanak'. Nekem sem volt, ezért jó, hogy van az életemben egy olyan személy, aki megért”nyilatkozta a brit Huffington Postnak.

Miley Liam Hemsworthszel való eljegyzése is kedvelt témája az újságíróknak a mai napig. Britney a karrierje során kétszer ment férjhez, korábban Jason Trawick jegyese volt, jelenleg viszont David Lucadóval alkotnak egy párt, így értheti, milyen az, amikor karrierjét beárnyékolja a személyes élete.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek