Starity

Katy Perry új dala hamarosan érkezik

2013. augusztus 05. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry, aki lassan betölti 29. életévét, új életszakaszba lépett; megkomolyodott, és a korábbi magánéleti problémáit hátrahagyva most új albumával megkoronázhatja a dalszerzéssel töltött hónapokat.

hirdetés
Katy Perry új dala hamarosan érkezik

Katy rajongói számára igazi csemege volt augusztus első pár napja, amikor az énekesnő sorra jelentetett meg friss információkat legújabb albumával kapcsolatban.

A Prism névre keresztelt korong pár nappal Perry 29. születésnapja előtt, 2013. október 22-én fog napvilágot látni. Augusztus 2-án Katy hivatalos VEVO-oldalára felkerült egy videó, amelyben elégeti a mára már kultikussá vált kék parókáját, ezzel szimbolizálva a korábbi éra lezárását. A videó végén kiderül, hogy az új album első kislemezes dala, a Roar augusztus 12-én fog megjelenni.

Ha Katyről van szó, megszokhattuk a színes körítést és a vad parókákat, ám a fentebb említett Burning Baby Blue című videóban sötét ajkakkal, naturális hajjal és fekete-fehér öltözetben láthatjuk őt.

Az új album valószínűleg hozza a Katytől eddig megszokott szintet, hiszen szokásos csapatával, Lukasz „Dr. Luke” Gottwalddal, Max Martinnal és Bonnie McKee-vel dolgozott együtt az új szerzeményeken.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek