Starity

Miranda Kerr szeretne családot alapítani

2010. augusztus 17. 18:06   |   Szerző: Devil003

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szupermodell azt ugyan nem árulta el, hogy állapotos-e, viszont azt igen, hogy már nagyon vágyik az anyasárga.

hirdetés
Miranda Kerr szeretne családot alapítani

Amióta kiderült, hogy a szupermodell, Miranda Kerr és színész vőlegénye, Orlando Bloom összeházasodtak, egyfolytában mennek a találgatások a gyors és titkos esküvő miatt, és hogy vajon Miranda terhes-e. A modell a napokban nyilatkozott ugyan, de azt konkrétan nem árulta el, hogy várandós-e már.

Miranda már nagyon izgatottan várja, hogy családot alapítson újdonsült férjével, Orlando Bloommal, és azt mondja, hogy nem aggódik amiatt, hogy nem tud majd egyensúlyt tartani a munka és a család között.

A legjobbaktól tanulhatom majd meg, hogyan kell csinálni ezt az egészet.– mondta, utalva ezzel a Victroia's Secret-es modelltársaira akik közül már sokan anyukák. „Azt gondolom, hogy a gyerekek és terhesség az élet egy része. Láttam azt, hogy a modelltársaim mint Heidi Klum, Adriana Lima és Alessandra Ambrosio hogyan tették ezt és hogyan lett mindez az életük egy része. Én mindig nyitott voltam rá, hogy majd egy napon anya legyek, és mindig is azt gondoltam, hogy Orlando nagyszerű apuka lesz.”

Reméljük, hamarosan lesz friss kép róla, hogy kiderüljön végre az igazság. Addig is sok boldogságot az ifjú párnak!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek