Starity

Lindsay Lohan most Justin Biebert szólta le

2013. augusztus 07. 09:09   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohannek most Justin Bieber esett áldozatául, ugyanis köszönetet mondott a fiatal énekesnek, amiért elvonta róla a média figyelmét.

hirdetés
Lindsay Lohan most Justin Biebert szólta le

Lindsay Lohan egyre jobb formában van, ugyanis mióta egy rövid időre átvette a Chelsea Lately műsorvezetői székét, azóta mindennap hallhattunk a színésznőről. A műsor folyamán már beszólt Harry Styles-nak a szexuális identitásáról szóló pletykák miatt, majd ezt követte Kristen Stewart beégtése, ugyanis a műsorban a leányzó félrelépése volt a téma.

Chelsea nincs itt és nem is tudom hol van, de láttam valakit beköltözni a volt szobámba a Cliffside-ban, aki nagyon hasonlít rá – viccelődött az újonnan visszatért színésznő – Mint tudjátok az elmúlt 90 napban egy szép kis bíróság által kirendelt nyaraláson voltam Malibuban. De valójában nagyszerű és csodálatos volt. Szóval az utóbbi időben rengeteg embernek köszönhetem, leginkább hírességeknek, hogy fenntartották a bulvárlapok életét a távollétemben – mondta Lindsay, aki a sok-sok botrányra és érdekes történésre célzott, amik elterelték róla a figyelmet.

Például Anthony Weiner – viccelődött New York város politikusán – Szeretnék köszönetet mondani Anthonynak az SMS-korlátozás miatt”. Lohan köszönetet mondott még Kanye Westnek is, akit így jellemezett: „Úgy viselkedik, mint egy baba és csinált egy babát Kim Kardashiannal – majd tréfásan panaszkodott: Hogy lehet, hogy amikor Kanye úgy viselkedik, mint egy idióta, akkor egy aranylemezt kap, és amikor én viselkedek úgy, mint egy idióta, akkor egy priuszt kapok. Még mindig nem jöttem rá

A műsor végére Justin Bieber sem maradhatott ki: „Szeretnék köszönetet mondani főként Justin Biebernek, aki ott pisil ahol nem kellene, köpköd – DJ-re és rajongókra egyaránt – , bemutatott a fotósoknak, akkor visel nadrágot, mikor nem kellene, és telefont dugdos a gatyájába- ugratta a színésznő, majd így fejezte be monológját: De a legfontosabb, akinek szeretném megköszönni az egyetlen embernek, aki megragadta a világ figyelmét: a királyi bébi!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek