Starity

Megjelent Cory Monteith mini búcsúvideója

2013. augusztus 07. 10:10   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy érzelmes miniklip jelent meg a minap Cory Monteithről, ami összefoglalja a Glee-ben töltött idejének legszebb pillanatait.

hirdetés
Megjelent Cory Monteith mini búcsúvideója

Cory Monteith örökre belopta magát a Glee család és a rajongók szívébe is. A Fox zenés sorozata egy érzelmes emlékvideót készített a néhai színész tiszteletére, aki tragikus körülmények között, 31 évesen hunyt el túladagolás miatt négy hete.

Bár a videó csak 12 másodperces, Cory legszebb pillanatait is bemutatja, így azt is, mikor a sorozatbeli és valós életbeli barátnőjével, Lea Michele-lel elcsattan egy romantikus csók a konfetti alatt. A videót a Cory Monteith: Mindig a szívünkben élsz felirattal zárják.

A Glee szeptember 26-án tér vissza az ötödik évaddal. Augusztus 1-jén a Fox Entertainment elnöke, Kevin Reilly elmondta, hogy emlékepizódot készítenek Corynak: „A harmadik epizód kizárólag Finn Hudson karakterére írodott. Közvetlenül az incidensek esetével foglalkozik, Cory halálával és a kábítószerrel.”

A 26 éves Lea egyébként már visszatért dolgozni, és a hírek szerint sokkal jobban odateszi magát, mint korábban.

Adam Anders így reagált Lea egyik Twitter-bejegyzésére: „Te vagy a legerősebb ember, akit ismerek. Ez valóban lenyűgöző. Szeretlek”, majd a hangmérnök, Alex Anders is üzent neki: „Abszolút csodálatos voltál ma. Lenyűgözött a határozottságod és a kedvességed. Szeretlek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek