Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. augusztus 07. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tudni szeretnéd kik estek át drasztikus frizuraváltáson, vagy ki kezdett el újra dolgozni? Esetleg kíváncsi vagy ki tanul lovagolni és ki az, aki megmutatta születendő gyermekéről készült első fotót? Akkor lesd meg rövidhíreinket!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Bekékült Hayley Williams

Augusztus 4-én fejezte be dél-amerikai turnéját a Paramore, majd hazautaztak családjaikhoz és barátaikhoz. De úgy látszik, a csapat még szabadsága alatt sem tud pihenni, hiszen fotózásokra szaladgálnak, sőt, pletykák szerint már elkezdték forgatni az Ain't It Fun klipjét is, ami miatt történhetett a gyors hajszínezés, ami egyébként kimosható és sokakat nem igazán lepett meg, hiszen Hayley egy interjúban hangoztatta, hogy már 2 hónapja nem festette sörényét és lehet, hogy nagyobb változások jönnek.

*

Becsajozott Nick Jonas?

A legújabb hírek szerint a legifjabb Jonas Brothers-tag a Miss Universe-cím nyertes Olivia Culpóval randizgat. A párost állítólag múlt hétvégén látták együtt New Yorkban az Ovest Pizzoteca nevezetű étteremben és elég nyilvánosan flörtölgettek egymással.

*

Újra ombréval hódít Vanessa Hudgens

Éppen néhány napja írtunk a gyönyörű színésznőről és eddigi ombre-frizuráiról, most viszont egy kis kihagyás után újra színátmenetes hajkoronával nyomul. Augusztus 5-én kapták lencsevégre Nessát, amint este elhagyta kedvenc Los Angeles-i fodrászatát vadonatúj, szőkére festett hajvégekkel, miután nappal még egyszerű barna loknikkal flangált az utcán.

Fotók: PacificCoastNews

*

Liam Hemsworth megint magára hagyta Miley-t

A sármos színészt augusztus 4-én, vasárnap támadták be a paparazzók a kaliforniai LAX repülőtéren, amint felszáll egy gépre. Valószínűleg egy új film forgatására utazott, a probléma viszont már csak az, hogy úgy tűnik karrierje fontosabb számára, mint szerelmi élete, ugyanis a pletykák szerint nem áll túl jól szénájuk menyasszonyával, aki az utóbbi időben kissé kicsapongó életmódot folytat – lehet, hogy pont vőlegénye hiánya miatt.

*

Újra munkába állt Lea Michele

Állítólagos vőlegénye, Cory Monteith halála után kevesebb, mint egy hónappal a fiatal színésznő máris újra a kamerák elé állt, ugyanis a mai napon el kezdték forgatni a Glee ötödik évadát. „Annyira jó érzés újra itthon lenni... #GleeSeason5” – csiripelte Twitter-profilján Lea egy kép társaságában, aki egyébként már egy gyönyörű és tökéletes dalt is felénekelt az új szezonhoz a napokban.

Fotó: Twitter

*

Lovagló leckéket vesz Anna Kendrick

A Tökélete hang sztárja hamarosan elkezdi forgatni legújabb filmjét, az Into the Woods-ot, melyben ő fogja játszani Hamupipőkét Johnny Depp, Emily Blunt, Chris Pine és Meryl Streep oldalán. A fiatal színésznő pedig a kitűnő munka érdekében ének és lovaglóórákat is vesz, amiről Twitter-fiókján számolt be: „Énekórák, lovaglóórák, fűzőigazítás. Olyan, mintha épp most fejezném be a sulit, kivéve, hogy karácsonyra már tiszta izzadt leszek”

*

Ultrahangfelvételt mutatott babájáról Danielle Jonas

Kevin Jonas és feleség első gyermeküket várják és a hamarosan anyukává váló Danielle olyannyira lázban ég, hogy a babaholmik után most az első ultrahangos felvételt is közzétette Instagram-profilján. „Nem tudom elhinni, hogy a miénk. Kevinnel áldottnak érezzük magunkat. Nézzétek azt a cuki kis orrocskát” – fűzte a képhez.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek