Starity

Scout Taylor-Compton nem megy férjhez

2013. augusztus 08. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Crime Stephanie Baniszewskije kijelentette, hogy nem megy férjhez egyelőre, csupán félreértés történt.

hirdetés
Scout Taylor-Compton nem megy férjhez

Scout Taylor-Compton még csak 24 éves, tele van energiával, bájos, és közvetlen – ám nem megy férjhez, jelentette ki tegnap Twitter-profilján, ahova a következő szöveget írta ki:

„Oh, srácok, nem megyek férjhez! Ő csak egy fiatal úriember volt, akivel beszélgettem! Majd egyszer!” – erre a bejegyzésre pedig a rajongók „Marry me” tweeteket kezdtek írogatni a Halloween sztárjának.

A bonyodalmat az okozta, hogy a színésznő egy sráccal beszélgetett egy bulin, azt azonban még nem tudni, hogy Samuel Larsen és Scout között mi is van valójában, hiszen mostanában nem látták őket együtt, azonban arról, hogy szakítottak volna, egyikük sem beszélt.

Scout mostanában inkább a munkával foglalkozik, azonban barátnői szerelmi élete pörög, hiszen a Halloween-filmek forgatásán megismert Danielle Harris kezét nemrég kérte meg párja, valamint legjobb barátnője, Kristen Stewart is úgy néz ki, ismét összemelegetett volt kedvesével, Robert Pattinsonnal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek