Starity

Baba érkezik a Paramore-ba!

2013. augusztus 10. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepte a rajongótábort a hír, mikor Jeremy Davis közölte: felesége várandós.

hirdetés
Baba érkezik a Paramore-ba!

Nemrég még Hayley Williamsről állították, hogy gyermeket vár, ami kacsának bizonyult, most pedig a basszusgitáros, Jeremy Davis a Twitteren jelentette be, hogy angol színész- és műsorvezetőnő felesége, Kathryn Camsey várandós első gyermekükkel, aki kislány lesz és karácsonyra érkezik!

„Kislányt vár a gyönyörű feleségem. Szörnyen izgatottak vagyunk, karácsony körül jön a világra!”tweetelte örömében Jerm, akinek felesége egyébként a napokban ünnepelte születésnapját, így most duplán örülhettek.

Bár a Paramore február óta megállás nélkül turnézik – és már a 2014-es Ausztrál koncerteket is bejelentették -, Jeremy minden bizonnyal szabadságra megy, hogy együtt tölthessen egy kis időt családjával.

A pár 2011-ben kötötte össze életét Las Vegasban. Ez volt a harmadik ceremónia az együttesben, ugyanis a banda megalakulása utána Hunter Lamb adta házasságra a fejét, később pedig Josh Farro és Jenna Rice mondta ki a boldogító igent. Sok boldogságot nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek