Starity

Dalpremier: Adam Lambert — Love Wins Over Glamour

2013. augusztus 12. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon kiszivárgott a 2013-as bécsi Life Ball nyitódala, amelyet Adam Lambert énekelt fel és adott elő még májusban.

hirdetés
Dalpremier: Adam Lambert — Love Wins Over Glamour

Mint beszámoltunk róla, idén Adam Lambert nyitotta meg Európa legnagyobb AIDS/HIV kutatására gyűjtő estjét, a bécsi Life Ballt május 25-én, és az 1001 éjszaka témához megfelelően igazi Ali Babaként ragyogta be az éjszakát.

Ali Baba Superstar dala a Love Wins Over Glamour címet kapta, amelyet Adam két éjszaka alatt rögzített Bécsben, a legnagyobb titokban, majd május 24-én ismét megérkezett Ausztria fővárosába, hogy részt vegyen az elit kosztümös bálon. A szám megírásában Adam Lambert is segédkezett.

Az énekes a show napján találkozott pár magyar rajongóval is, így üdvözletét adta át országunknak és megköszönte nekik a támogatásukat – azonban nem ez az első eset, hogy hallott országunkról, hiszen a Class FM számára magyarul szólalt meg, megosztotta a magyar fanclub videóját a Twitteren „Hungary Is Hungry” kiírással, hordja a Pécsi Kesztyűjét, amelyet Moszkvában kapott, emellett egy magyar zászlót is dedikált Finnországban.


Adam Lambert mint Ali Baba (2013. 05. 25.)

A dal maga bár hatalmas sikert aratott regionálisan, és mintegy 60 ezer embert ragadtatott el vele élőben, a szervezők pár nappal később bejelentették, hogy az eredeti stúdióverziót egyéb okok miatt nem fogják kiadni, és ezt Adam is megerősítette a Twitteren.

Az élő közvetítésből felvett felvételen azonban tisztán hallatszódik a szöveg, és a hasonlóság miatt sokan az If I Had You slágeréhez hasonlították. A Love Wins Over Glamour szintén azt az üzenetet közvetíti, hogy a pénznél többet ér a szeretet, olyan sorokat tartalmazva, mint: „Próbáltam én az aranyban hemperegni, kedves, de ott nem volt szeretet, ami ragyoghatott volna”.

Senki nem gondolta volna, de három hónappal később egy névtelen felhasználó közzétette a HQ stúdióverziót, mondván, hogy „Enjoy!” – sokan magára az énekesre gyanakodnak, hiszen nem ez lenne az első eset, mikor kiszivárogtat egy-két elveszettnek hitt dalt a rajongói számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek