Starity

Simon szeretője nem költözik Los Angelesbe

2013. augusztus 13. 10:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Simon Cowell teherbe ejtette barátja feleségét, akik most már külön élnek. Az X Factor zsűritagja megkérte a nőt, hogy költözzön vele Los Angelesbe, ám a válasz nemleges volt.

hirdetés
Simon szeretője nem költözik Los Angelesbe

Miután kiderült, hogy Lauren Silverman jelenleg Simon gyerekével terhes, a sajtó elkezdett rágódni az X Factor zsűritagjának minden egyes tettén, így derült ki, hogy a televiziós személyiség megkérte Laurent, hogy költözzön vele Los Angelesbe, ám a nő nemleges választ adott.

Lauren elmondása szerint nem szeretné elhagyni a 7 esztendős fiát, Adamet, aki jelenleg apjával, Andrew-val él New Yorkban.

Egy forrás elmondta, hogy Simonnak és Laurennak már vannak terveik a baba születése után: „Bár mindketten tudják, hogy nem élhetnek együtt, de megpróbálnak mindent megadni a kicsinek” – majd hozzáfűzte, a botrányt követően is együtt vannak, sőt, állítják a bennfentesek, hogy afférjuk négy évvel ezelőtt kezdődött.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek