Starity

Adam Brody: „Rachel jobban csókol, mint Olivia”

2013. augusztus 14. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Brody egy showműsorban elmondta, hogy két kolléganője közül melyikük csókol jobban.

hirdetés
Adam Brody: „Rachel jobban csókol, mint Olivia”

A The O.C. – azaz a Narancsvidék – 2003 és 2007 között futott a Fox csatornán, hatalmas sikerrel. Adam Brody, aki Seth Cohent formálta meg, a napokban a Watch What Happens Live show-ban szerepelt, ahol több kérdést is feltettek neki a sorozattal kapcsolatban. A kérdésekben mindig szerepelt egy választási lehetőség is. Az egyik az volt, hogy a Summer Robertset megformáló Rachel Bilson, vagy az Alex Kellyt alakító Olivia Wild csókol-e jobban.

„Akkoriban kezdtem randizni Rachellel, kevesebb akadály volt. Szóval Rachel!” – mondta a színész

Válasza talán azért sem meglepő, mert Rachellel a sorozatban és a való életben is sokáig egy párt alkottak. Adam és Rachel 2003-ban kezdtek randizni, majd 2006 decemberében ért véget a kapcsolatuk, azonban nem haraggal váltak el, a mai napig jóban vannak.

A kérdések közt szerepelt továbbá, melyikük a dögösebb anyuka: Melinda Clark, aki Julie Cooper Nicolt formálta meg, vagy Kelly Rowan, aki Kirsten Cohen szerepét kapta. Adam azt mondta, hogy Melissa, mert „zamatosabb”. Valószínűleg azért választotta őt, mert Kelly a sorozatban az édesanyját alakította.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek