Starity

Lindsey Stirling feldolgozta a Star Wars főcímdalát

2013. augusztus 15. 11:11   |   Szerző: Törpemókus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsey Stirling, aki YouTube-on csak lindseystomként ismert, újabb kisfilmmel rukkolt elő, ezúttal a legendás Star Wars főcímdalát dolgozta fel hegedűje kíséretében.

hirdetés
Lindsey Stirling feldolgozta a Star Wars főcímdalát

Lindsey Stirling karrierje szabályosan ível felfelé, hiszen a 2012-es év végén kiadta első nagylemezét, amit saját magáról nevezett el, és a rajta található dalokat egyre többen hallgatják a YouTube-on. A korong megjelenése óta maga mögött tudhat számos amerikai turnét és fellépést, de a kontinensünkön, Európában is hagyott nyomot maga után. Jelenleg Ausztráliában koncertezik, ezen belül Brisbane városában.

Lindsey nem először dolgozik együtt Peter Hollens énekessel, hiszen a Skyrim című dalt is közösen készítették el. A két előadó jó viszonyt ápol egymással a magánéletben is, nem csak a médiában.

A videóban feltűnik a Star Wars jellegzetes dizájnja: jedik, lézerkardok, hajviseletek, öltözékek. Eddig 1.235.000 megtekintéssel bír a kisfilm.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek