Starity

Hollywood újabb románca: Amanda Seyfried és Justin Long

2013. augusztus 16. 10:10   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napig a páros visszafogott volt a párkapcsolatukat tekintve, nemrég viszont Justin részt vett Amanda legújabb filmje, a Lovelace premierjén, ahol azt nyilatkozta, elválaszthatatlanok.

hirdetés
Hollywood újabb románca: Amanda Seyfried és Justin Long

Justin a Twitter közösségi oldalon is csodálatát fejezte ki a színésznő iránt, a legújabb filmjében nyújtott alakítását dicsérte.

Justin rendkívül zárkózott, ha a kapcsolatairól van szó, de hozzá közel álló források úgy számoltak be, egyre több időt tölt Amandával, és a kapcsolatuknak még nincs biztos jövője, hiszen mindketten nagyon elfoglaltak. Egy másik bennfentes szerint a Lovelace premierjén elválaszthatatlanok voltak, bár kerülték a testi érintkezést a fotósok előtt.

Amanda korábban a Dexter sorozatban játszó Desmond Harringtonnal alkotott egy párt, de a kapcsolatuk hamar zátonyra futott. Három évig Dominic Cooper brit színésszel volt együtt, 2010-ben szakítottak, mely megviselte Amandát. Ennek ellenére a mai napig közel állnak egymáshoz.

„Mindig az életem része lesz, attól függetlenül, hogy ki lesz a barátnője vagy a felesége. Sosem voltam úgy egy sráccal, hogy ne maradjon meg köztünk barátság” – nyilatkozta az Elle magazinnak.

Justin legutóbbi kapcsolata a House of Cards sztárjával,  Kate Mara színésznővel volt, korábban pedig  Drew Barrymore színésznővel alkotott egy párt 2007 és 2010 között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek