Starity

Lisa Robin Kelly elhunyt

2013. augusztus 16. 13:01   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 43 éves, Azok a 70-es évek sztárja szerda éjszaka vesztette életét álmában, Los Angelesben található házában – számolt be a WHO.

hirdetés
Lisa Robin Kelly elhunyt

„Sajnos Lisa Robin Kelly elhunyt tegnap este” – Kelly ügynöke, Craig Wyckoff nyilatkozta csütörtökön. Lisa önként ellenőriztette magát a kezelési létesítményben ezen a héten, ahova függőségi problémái miatt kellett járnia, amelyek az elmúlt években gondot okoztak számára.

„Beszéltem vele, és hétfőn bizakodó, magabiztos volt, már alig várta, hogy életének ezt a részét maga mögött tudhassa. Tegnap este elvesztette a csatát.” A halál oka egyelőre ismeretlen, a halálával kapcsolatos tanúsítványt még nem bocsátották ki.

A Connecticutban született Kelly  Topher Grace karakterének testvérét, Laurie Formant alakította. A szerepét  Christina Moore vette át később, már ekkor alkoholproblémákkal küzdött. Az elmúlt három évben négyszer tartóztatták le, házastársi bántalmazás és testi sértés vádjával.

Ez év elején, Kellyt Dél-Kaliforniában tartóztatták le ittas vezetés gyanújával – jelentette az Associated Press. Férjével, a 61 éves Robert Joseph Gilliammel sem volt tökéletes a kapcsolata, a válópapírokat is beadták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek