Starity

Adam Lambert ismét dalokat rögzít

2013. augusztus 16. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert megtörte a csöndet a jelenleg futó projektjeivel kapcsolatban!

hirdetés
Adam Lambert ismét dalokat rögzít

Adam Lambert az elmúlt napon a stúdióból posztolt egy képet, mindenféle komment vagy megjegyzés nélkül. A fotóra a publicistája, Shoshanna Stone is reagált, miszerint milyen jó, hogy visszatért a felvételek kemény világába.

A média azonnal felkapta a hírt, így a sajtósai megerősítették, hogy Lambert valóban dolgozik valamin: " Adam Lambert kiadott albuma, a Trespassing, 2012. május 15-én jelent meg, emellett nemrégiben rögzített egy dalt Aviciivel, amely a Lay Me Down címet kapta. A rajongók kívánsága azonban teljesült, Lambert ismét stúdióba vonult! Az énekes maga posztolt egy képet az Instagramon, amely bár régi, a csapata megerősítette számunkra, hogy a tegnapi napon ismét visszatért, hogy rögzítsen pár dalt.„

Ezt a hírt az énekes is megerősítette egy interjúban: ”A glee-s projekt ugyan még nem kezdődött el, de nagyon izgatott vagyok miatta és egy csomó kisebb dolog alakulóban van, például új dalok más előadókkal, és a saját zenémen is dolgozom. Jól mennek a dolgok!„ Emellett a Twitteren is izgatottan jelentkezett Los Angeles-i idő szerint hajnali 4-kor: ”Épp most értem haza a stúdióból. A vokálokat rögzítettük egy nagyszerű dalhoz! Készülőben van!"

Érdekesség, hogy az énekes titkos meetingen vett részt Katy Perryvel és az énekesnő menedzserével Washingtonban. Elképzelhető, hogy vajon vele is dolgozgat valamin!

Nemrégiben arról számoltunk be, hogy Adam otthagyta az RCA-t, mert ők rá akarták erőltetni a 80-as évekbeli dalok feldolgozását, azonban most nagyon úgy tűnik, megtalálta már a kiadó utódját – reméljük, hamarosan bejelentik, melyikre esett a választásuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek