Starity

Két Paranormal Activity-film érkezik 2014-ben

2013. augusztus 17. 14:02   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A horrorfilmek rajongói két Paranormal Activity-filmre számíthatnak 2014-ben.

hirdetés
Két Paranormal Activity-film érkezik 2014-ben

A legújabb Paranormal Activity-film eredetileg ez év októberére volt tervezve, de végül a spin-off Paranormal Activity: The Marked Ones néven 2014. január 3-án jelenik meg – adta hírül a Deadline.

Eközben a legújabb információk szerint a filmsorozat következő része, a Paranormal Activity 5, 2014. október 24-étől lesz látható a mozikban, a halloweeni időszakban, csakúgy, mint az előző négy rész is.

A filmek készítője, Oren Peli vállalta az újabb munkálatokat, ahogyan  Katie Featherston színésznő is. A The Marked Ones spin-off célzott nézőközössége a latinok. A film a 4. részre fog visszautalni. Christopher Landon forgatókönyvíró rendezte a filmet, melynek az eredeti tervezett megjelenési dátuma ez év októbere volt.

A negyedik film bevétele világszerte 135 millió dollár, ami több mint 30 milliárd forintra becsülhető. Ez a harmadik film bevételéhez képest csökkent, hiszen az, több mint 46 milliárd forintot hozott a készítőknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek