Starity

Mitch Hewer újra forgat

2013. augusztus 18. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók örömére a Skins Maxxije ismét a kamerák elé állt, öt hosszú év után!

hirdetés
Mitch Hewer újra forgat

A Skins Maxxie Oliverje a sorozat után a Britannia High sorozatban volt látható. A sorozatban rengeteget énekeltek, táncoltak, sokan a Glee-hez hasonlították.

Mitch ezt követően egyetemen tanult, fejlesztette énekesi, táncosi, és színészi képességeit, és próbált jobb filmszerepekhez jutni, sajnos kevés sikerrel. Ez alatt az idő alatt levetkőzött egy rákkutatási kampány érdekében – a rajongók nagy örömére –, jótékonysági focimeccsen vett részt, és tanácsokat adott kezdő színészpalántáknak.

Most viszont visszatér a filmvászonra! Egyik filmjének címe Nightlight, amit jelenleg forgat. Ben szerepét kapta meg, és olyan sztárokkal játszik majd együtt, mint Carter Jenkins, Chloe Bridges és Shelby Young. A pletykák szerint egy másik projektben is szerepelhet, amelyben Selena Gomez, Ashley Rickards és Elisabeth Shue is feltűnik, ez pedig a Behaving Badly, ami komédiának ígérkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek