Starity

Kit szeretnének visszahozni a Skinsbe?

2013. július 24. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Skins sorozatba nemrég tért vissza három régebbi szereplő. Most eláruljuk, a rajongók kikre kíváncsiak még!

hirdetés
Kit szeretnének visszahozni a Skinsbe?

A Skins sorozat, ami megosztotta az embereket, nemrég három szereplőjét visszahozta: Hannah Murray-t, aki Cassie-t alakítja, Kaya Scodelariót, aki az első évad óta Effyt játszta, valamint a Cookot alakító Jack O’Donnellt is az utolsó, hetedik évadra, ahol mindegyikük egy-egy külön epizódot kapott. Persze minden rajongónak megvan a saját kedvence, így Digital Spy szavazást indított, amiben azt kérdezték olvasóiktól, kit látnának újra szívesen kedvenc sorozatukban.

A szavazás nyertese Joe Dempsie lett, aki Christ alakította, és a második évad végén elhunyt egy súlyos, örökletes betegségben. Joe 15,75%-ot kapott. Őt követte Kaya Scodelario 14,33%-kal, és a harmadik helyen végzett Jack O’Donnell, aki 13,04%-kal zárta le a versenyt.

Hannah Murray mindössze 12,05%-ot kapott. A Nicholas Hoult által alakított Tony, aki a legellenszenvesebb, és legravaszabb karakter volt, 9,35%-ot, a fantasztikus táncos, Maxxie, azaz Mitch Hewer 7,35%-ot, a mindig szerencsétlenkedő, de rendkívül szeretetre méltó Sid, vagyis Mike Bailey pedig 5,14%-ot. Továbbá 4,76%-ot kapott Kathryn Prescott, aki Emilyt játszotta, valamint Lily Loveless, aki Naomi szerepét kapta, 4,2%-ot. Az utolsó helyen Luke Pasqualino által alakított Freddie áll – mindössze 2,6%-kal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek