Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. augusztus 18. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lesd meg rövidhíreinket, ha tudni szeretnéd kivel hozták hírbe Nina Dobrevet, mit mutatott meg Ashley Tisdale, min akadt ki Anna Kendrick, vagy éppen min dolgozik Bella Thorne.

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Derek Hough-fal hozták szóba Nina Dobrevet

A mai napig homály fedi a hírt, miszerint valóban szakított volna a Vámpírnaplók álompárja, de a két színészt már rengeteg emberrel szóbahozták. Legutóbb például Ninát egyik legjobb barátnője, Julianne Hough bátyjával, akivel a hírek szerint maga a szőkeség hozta össze, a pletykákat azonban a TVD Elenájának szóvivője cáfolta és állítása szerint csak barátok.

Azonban ez még nem garancia semmire, hiszen korábban Ian Somerhalderrel való kapcsolatát is sokáig tagadták, így könnyen előfordulhat, hogy még bármi kiderülhet.

*

Megmutatta eljegyzési gyűrűjét Ashley Tisdale

A 28 éves színésznőről és párjáról, Christopher Frenchről még augusztus 9-e körül kezdték híresztelni, hogy eljegyezték egymást és az akkor még csak pletykának tűnő szóbeszéd most már biztosan igaz, ugyanis Ashley már közösségi profiljain is boldogan újságolta örömét, ráadásul már a paparazzók is lencsevégre kapták a párost és a hatalmas gyémántgyűrűt is néhány napja.

*

Anna Kendrick kiakadt

A tökéletes hang sztárjánál eléggé kiverte a biztosítékot nemrég az egyik Twilight-os termék, ami történetesen egy hajszárító és amibe bevásárlás közben botlott bele. Nemtetszésének Anna Twitteren is hangot adott: „Nem. Ezt ne. Ne, ne, ne. Ugyan már srácok, azért van határ. Van. Egy. Határ” – csiripelte a 25 dolláros hajszárítóról.

Fotó: Twitter

*

Bella Thorne stúdióba vonult

A Disney fiatal üdvöskéjének szekere nagyon beindult mostanság, ugyanis sorra kapja a filmszerepeket, amik következtében a Shake It Up-nak befellegzett, de úgy tűnik egyáltalán nem búsul és most Zendaya után ő is belevágott első stúdióalbuma munkálataiba. Egész héten a stúdióból és az ott töltött időről, kemény munkáról tweetelt, sőt, még egy képet is megosztott rajongóival.

Fotó: Twitter

*

Jótékonykodik Heidi Klum

A szupermodell az évente körülbelül 94 ezer gyermeket ellátó Los Angeles-i Children's Hospital-nek segít pénztgyűjteni, karitatív cselekedetéről pedig Twitteren-profilján számolt be néhány napja, követőit is jótékonykodásra ösztönözve: „Segítsétek és támogassátok a Los Angeles-i Children's Hospital csapatát, hogy pénzt tudjanak gyűjteni arra, hogy minél több beteg gyereket gyógyíthassanak ebben a csodálatos kórházban”

*

Sztárkavalkád egy új animációs filmben

2015-re várható a The Great Migration című animációs film, melyben olyan híres fiatal sztárok kölcsönzik hangjukat majd a szereplőknek, mint Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Ashley Tisdale, Kevin G. Schmidt, Kendall Schmidt, vagy éppen Logan Henderson.

A sztori főszereplője három vadlazac lesz, akik vándorlásuk során találkoznak egy veszélyes ragadózóval. A forgatókönyvet Kevin G. Schmidt írta, Janis szinkronhangja Vanessa, Filteré Ashley Tisdale, Brandóé pedig Kendall lesz majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek