Starity

Star Trek: jöhet az új sorozat?

2013. augusztus 19. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

William Shatner szerint van esély egy újabb Star Trek-sorozatra, most, hogy JJ Abrams utat nyitott a mai generációnak.

hirdetés
Star Trek: jöhet az új sorozat?

A Star Treknek ideje lenne visszatérnie a tévéképernyőkre – mondja William Shatner, aki az 1966–1969 közt futott, Star Trek: Az eredeti sorozat (röviden TOS) eredeti Kirk kapitánya volt. A színész három évadon és hét filmen keresztül alakította James T. Kirk kapitányt, akinek helyét 2009-ben Chris Pine vette át.

Shatner a NerdBastardsnak mesélte el, hogy szerinte JJ Abrams utat nyitott a mai generáció felé a legújabb filmekkel, így itt az ideje, hogy egy sokkal nagyobb mondanivalójú produkciót tárjanak a nagyérdemű elé.

„JJ Abrams megtalálta a kulcsot ahhoz, hogyan csaljon elképesztő mennyiségű embert a mozikba. Egy rakás speciális effekttel – ami a mai filmkészítés alapja. Ezzel kerülsz be a mozikba. De amikor a tévéképernyőkig jutsz mindössze, szükséged van történetre is – a szórakoztatásra, az életképes történetekre” – majd hozzáfűzte, ezzel nem arra célzott, hogy a legújabb két film pocsék sztorival rendelkezik.

„Azok voltak a legjobbak... – emlékezik vissza az Eredeti sorozatra. – Azok a sztorik, amik újra és újra megjelentek a fiatalok elméiben, és arra késztették őket, hogy érdeklődjenek a tudomány iránt.”

Bryan Fuller egyébként nemrég elmondta, örülne, ha készülne egy Star Trek-sorozat, sőt, Mr. Data megformálója, Brent Spiner is arról beszélt az idei Shore Leave-en, hogy szerinte a (film)széria örökké élni fog, és számos sorozat és film követi majd a májusban bemutatott és a valószínűleg 2016-ban bemutatandó új filmet.

Gene Roddenberry, a Star Trek készítője egyébként ma lenne 92 éves, 1991. október 24-én hunyt el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek