Starity

Demi Lovato is csatlakozik a Glee-hez

2013. augusztus 19. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato hosszas megbeszélés után csatlakozik a FOX sikersorozatához, a Glee 5. évadához. Kapcsolatban lesz Lea Michele és Adam Lambert karakterével is!

hirdetés
Demi Lovato is csatlakozik a Glee-hez

Mint júliusban beszámoltunk róla, Adam Lambert csatlakozik a Glee 5. évadához, azonban karakteréről eddig nem sok minden derült ki. Annyi biztos, hogy nagyobb szerepe lesz, Kurt karakterének riválisa lesz és kapcsolódni fog a Lea Michele által megformált Rachelhöz is. Azt pletykálják, hogy egy új tanárt köszönthetünk majd személyében!

Azonban úgy tűnik, a FOX itt nem áll le és mindent megtesz annak érdekében, hogy a tragikus hír után valamelyest egyenesbe hozzák a sorozatot: újabb nagyágyút szerződtettek le, méghozzá az X-Faktor bíráját, Demi Lovatót!

A TV-line beszámolt róla, miszerint a FOX komoly tárgyalásokat folytatott Demi Lovatóval, aki végül csatlakozik a Glee ötödik évadjának szereplőgárdájához.

A források szerint a 21 éves sztár egy New York-i, nehéz sorsú művészt, Danit fogja megformálni, Rachel és Santana barátnőjét. Továbbá Demi karaktere kapcsolatban lesz Adam Lamberttel, és több dalt is fognak közösen előadni.

Lovato minimum hat epizódra szerződött a sorozattal, és már a Beatles-megemlékezés második részében is fel fog tűnni. A harmadik rész után a sorozat háromhetes szünetre megy, mialatt átdolgozzák a forgatókönyvet.

A FOX szerint teljes mértékben igazodni fognak Demi x-faktoros tendőihez, így a szerepe semmiben sem fogja a sikeres énekesnőt hátráltatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek