Starity

A földön fetrengett Madonna

2013. augusztus 21. 15:03   |   Szerző: FashionLady

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pop királynője augusztus 16-án töltötte be az ötvenötöt, s saját maga tiszteletére túlfűtött partit rendezett.

hirdetés
A földön fetrengett Madonna

Madonna Franciaországban ünnepelte meg ötvenötödik születésnapját, barátai, kedvese és táncosai társaságában. A parti a XVIII. században „játszódott”, minden jelen volt, ami a hangulatot még különlegesebbé tehette. A dekoráció, a helyszín, a jelmezek, a zenék, sőt Madonna emeletes tortája is ezt a korszakot idézte.

A popkirálynő a parti elejétől kezdve csillogó dresszt viselt – mely viszont egyáltalán nem passzolt a XVIII. században megengedettekhez – magas, szőke parókát, neccharisnyát, szív alakú fekete szemkötőt és a nemrég beszerzett aranyfogsorát.

Úgy tűnik, Marie-Antoinette bőrébe szeretett volna bújni. Az ünnepelt az Instagramon is megosztott képeket a fergeteges buliról, s a kiszivárgott képek alapján nem úgy tűnt, mintha mindenki józanul bulizott volna – ez alól még Madonna sem kivétel.

A képeken önfeledten bulizik, férfiakkal, koktéllal pózol, nyelvet ölt a fotósnak, felvágja rózsaszín tortáját, s hoppá, a földön találja magát. Madonnát a nagy nap alkalmából Britney Spears is felköszöntötte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek