Starity

Hamarosan indul a The Color Run futás

2013. augusztus 24. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felejtsd el az izzasztó tesiórákat, fuss úgy, hogy közben mókázol is! A Bolygó legvidámabb 5 km-es futása szeptemberben startol.

hirdetés
Hamarosan indul a The Color Run futás
Fotó: The Color Run Hungary

A Színes Futam már nemcsak az Amerikai Egyesült Államokban, hanem Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend – nem véletlenül!

Képzeljünk el egy olyan laza, délutáni kocogást, amelyre bárki nevezhet korra, nemre, edzettségre való tekintet nélkül. Egy olyan kocogást, ahol nem az a cél, hogy minél rövidebb idő alatt lefusd a távot, hanem hogy minél színesebb legyél, mire a célba érsz!

Az ötkilométeres futam alatt, amit ma már csak a „Bolygó legvidámabb 5 km-es futása”-ként emlegetnek, a résztvevők mindegyike fehér póló visel, amelyekre a személyzet egyfajta festővászonként tekint. Minden egyes kilométer után színes pigmentporral borítják be a futókat, s mire a célba érsz, máris igazi művészeti darabbá válsz!

A festék természetes anyagokból készül, és választhatsz is, mekkora mértékben szeretnél barokk műalkotás lenni – a kapukat természetesen ki is lehet hagyni. A szörnyű tesiórák emlékei itt valami mássá alakulnak, ugyanis zenével és mókával feledtetik a szinte semminek tűnő öt kilométert. Amint a távot teljesítették, mindenki megcsodálhatja a másik színeit, finom ételeket és italokat fogyaszthat.

Hogy is vehetsz részt rajta?

Idén Budapesten indul a futam először, 2013. szeptember 22-én, egy előzetes regisztrációval biztosíthatod a részvételed, a nevezési díjak pedig 2700 és 6000 forint között mozognak, amellyel a Seedling Trust – Csemete Alapítványt támogatják (állami gondozott és fogyatékkal élő gyermekek életminőségén igyekeznek javítani).

A The Color Run Hungary első állomása Budapest lesz, a regisztráció 11 órától kezdődik, majd délután 2 órától indul a buli, ahol DJ-k és fellépők is várnak titeket! A regisztrációs csomag tartalmaz egy egyedi, névre szóló Color Runner pólót, fejpántot, lemosható tetoválást és egy csomag színes port.

Ha belevágnál, olvass bele korábbi cikkünkbe, melyben tippeket adunk a kezdő futóknak, valamint látogasd meg az esemény Facebook-oldalát is.


Fotó: The Color Run Hungary

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek