Starity

Új ABC Family-sorozatok a láthatáron

2013. augusztus 24. 13:01   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michael Riley, az ABC Family igazgatója elmúlt nap során tett nyilatkozata alapján három pilotsorozaton dolgozik a csatorna.

hirdetés
Új ABC Family-sorozatok a láthatáron

„Láttuk, hogy nagy sikereket értek el a vígjátéksorozataink, és nő a komédiakínálatunk ez által. Ezek a pilotsorozatok kínálják a humor és az ikonikus karakterek mixét” – nyilatkozta Kate Juergens ügyvezető alelnök, eredeti programozás és fejlesztésért felelős kreatív igazgató.

A Mystery Girls főszereplője Tori Spelling lesz. A korábbi sztárjelölt életét fogja követni, aki bűncselekmények sorozatába fog belecsöppenni, és azoknak a megoldását fogja keresni. A producerek Tori Spelling és Maggie Malina lesznek, a pilotot pedig Shepard Boucher írta.

A Work Mom egy félórás munkahelyi vígjáték, mely Heather élete körül forog, aki egy digitális marketingcég alkalmazottja, később pedig munkanélküli anya lesz. Az ő élénk anyja, Eden összekeveri az irodát oly módon, ahogy senki se gondolta volta. A pilotot Grant Levy és Dominik Rothbard írta.

Két világ ütközik a Young & Hungryben, amikor Nick, a jómódú fiatal műszaki vállalkozó, felveszi Gabit, a harcias fiatal élelmiszer-bloggert, akinek célja, hogy egyszer szakács legyen. Producerek között szerepel Eric Tannenbaum, Kim Tannenbaum, Ashley Tisdale és Jessica Rhoades.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek