Starity

Delta Goodremre rátalált a szerelem?

2013. augusztus 25. 17:05   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyerekarcú kanadai rendezővel, Ryan Pallottával a Los Cabos területén található Las Ventanas al Paraiso üdülőhelyen élvezték egymás társaságát az egyik medencében – legalább is ezt olvasni különböző bulvárlapokban.

hirdetés
Delta Goodremre rátalált a szerelem?

Rajongói szerint Delta egy újabb, potenciálisan kudarcra ítélt kapcsolatba kezdett bele. De nem lehet az embereket hibáztatni csak azért, mert egy nem várt pillanatban talál rájuk a szerelem és kicsit izgatottabbak. Az eddigi barátai többségében alkalmatlanok voltak, különböző okok miatt.

Nem hiszed? Fussunk csak végig Delta eddigi kapcsolatain. Mark Philippoussisről az a hír járja, hogy Paris Hiltonnal csalta meg. Miután véget vetettek kapcsolatuknak, sem javult meg, és azóta is váltogatja barátnőit szebbnél szebbre.

Brian McFaddennel már komolyabban alakultak a dolgok, megkérte Delta kezét. Szakításukra megismerkedésük után hét évvel került sor – az esküvőjük dátumát még nem tudták, így a lagzi lefújásával nem kellett aggodalmaskodniuk.

A Jonas Brothers legfiatalabb tagjával, Nick Jonasszal 2011 májusában kezdett randevúzni, akkoriban Delta Los Angelesben tartózkodott, ahol az albumát készítette, a stúdióban ismerkedtek meg. 10 hónapnyi együttlétük során mexikói vakáción is részt vettek közösen. Szakításukról annyit lehet tudni, hogy közösen döntötték el, hogy véget vetnek kapcsolatuknak.

Delta kis csapata egyelőre tagadja, hogy az énekesnő és Ryan között lenne több, mint barátság. „Delta és Ryan nem randevúznak, a közelmúltban Mexikóban egymás baráti társaságát élvezték” – nyilatkozta Jennifer Fontaine, Delta szóvivője.

Kiderült, Delta visszatért Sydney-be, jelenleg ismét a stúdióban van, hiszen a 10. évfordulója lesz a Innocent Eyes album megjelenésének. Az egy évtizede megjelent album újra felvett változata hamarosan meg fog jelenni. A munkálatok után pedig hamarosan visszatér az Államokba is, ahol újabb anyagokon fog dolgozni.

Ryannel egyébként a Wish You Were Here dalához készült klip forgatása során ismerkedett meg tavaly szeptemberben, azóta tartják a kapcsolatot. Ryan frenetikus karriert ért el, az általa rendezett klipekből sosem hiányozhat szexi énekesnő, hiszen az ő nevéhez fűződik Demi Lovato Made In The USA kisfilmje is.

Delta már igazán megérdemelné, hogy olyan partnert találjon magának, aki gondoskodik róla és védi – nem csak egy mexikói nyaralásra lenne szüksége, egy románcra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek