Starity

Ben Affleck nem csak egyszer lesz Batman

2013. augusztus 25. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tömegesen tüntetnek ellene, de amellett, hogy a folytatásokban is főszerepet alakít, talán még az Igazság Ligáját is ő rendezi!

hirdetés
Ben Affleck nem csak egyszer lesz Batman

Amint bejelentették, hogy Ben Affleck bújik Batman bőrébe a 2015-ben érkező Batman vs Superman című filmben, óriási felháborodás tört ki az interneten – nemcsak petíciók, de tüntetések is kezdődtek a színész ellen. Most a feszültségig pattannak az idegek azoknál, akiknál már rég felment a pumpa: a színész leszerződött a Warner Bros további Batman-filmjeire, sőt! Legújabb értesüléseink szerint ő rendezheti a készülő Igazság Ligája-filmet is.

A Hollywood Reporter szerint Zack Snyder már 2013 elején meg akarta szerezni Afflecket Bruce Wayne szerepére (Josh Brolin és Ryan Gosling egyébként szintén pályáztak a szerepre), de akkor rendkívül elfoglalt volt az Argo sikerei miatt.

Ráadásul a Warner Bros és az Acélember producere szerint ő lenne a legjobb rendező az Igazság Ligájához, hiszen márciusban az Argo elnyerte a Legjobb film díját az Oscar-díj-átadón.

Affleck szeptembertől februárig a Gone Girlön fog dolgozni, ezt követően kezdődnek meg a Batman-film forgatásai, amelyek egészen augusztusig tartanak majd. Az Igazság Ligája-filmben pedig olyan szuperhősök egyesülnek, mint Superman, Batman, Wonder Woman, Flash és a Zöld lámpás.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek