Starity

Khloe Kardashian férje eltűnt személlyé lett nyilvánítva

2013. augusztus 26. 09:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, Kardashianéknál egy nap sem mentes a botrány alól. Bár már tegnap megírtuk, hogy Khloe Kardashian kidobta férjét otthonról, ám ez most olyan komolyra sikeredett, hogy a rendőrséget is bele kellett vonni.

hirdetés
Khloe Kardashian férje eltűnt személlyé lett nyilvánítva

Khloe Kardashian szerda délután adta ki férje, Lamar Odom útját, ám azóta senki sem hallott a kosárlabdázóról, akinek régebben drog- és alkoholgondjai is voltak.

A legújabb botrány nem azért robbant ki, mert a férfi megcsalta a Kardashian-lányt – amit már többször is megtett –, hanem, mert Khloe állítólag lebuktatta Lamart drogfogyasztás közben – erről az esetről azonban sem a rendőrség, sem a család szóvivője nem volt hajlandó nyilatkozni.

Ám újabb kétségek merültek fel, péntek óta ugyanis senki sem látta Lamart, illetve telefonon és interneten keresztül sem lehet őt elérni. A szállodájába – ahová ideiglenesen bejelentkezett, s ahová az összes személyes holmiját szállította el testőre – nem érkezett meg, s mivel már 72 óra eltelt, elkezdte Lamar Odomot keresni a rendőrség, mint eltűnt személyt.

Kardashianékra bizony rájár a rúd mostanában, s tegnap este Khloe is kibukott Twitter-profilján:

Nagyon nehéz itt ülni és látni/hallgatni, amint idegen emberek lehordják a családomat! Mi is csak emberek vagyunk, problémákkal! B*****tok meg és szégyelljétek magatokat! Csak azért is meg fogom védeni a családomat! – tweetelte Khloe.

Pár évvel ezelőtt még nagy volt a boldogság a Kardashian-házban. A képen Kourtney első gyermekével, Masonnel várandós, míg Khloe és Lamar egybekeltek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek