Starity

Újabb színésszel gazdagodik a Mockingjay

2013. augusztus 26. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natalie Dormer után Stef Dawson is csatlakozott az Éhezők viadala-trilógia utolsó, dupla részéhez.

hirdetés
Újabb színésszel gazdagodik a Mockingjay

A Lionsgate hivatalosan is bejelentette a mai napon, hogy az Éhezők viadala-trilógia utolsó, kétrészes filmjének, a Mockingjay-nek (A kiválasztott) stábjához újabb színésznő csatlakozik Stef Dawson személyében, aki nem mást, mint a Sam Claflin által életre keltett Finnick szerelmét, Annie Crestát fogja játszani.

Stef eddig még kevésbé ismert a filmes világban, hiszen többnyire rövidfilmekben szerepelt eddig, de feltűnt például a Szentek kórháza című sorozat egyik részében is még 2007-ben és az Out of the Blue-ban is 2008-ban.

Bár Stef karaktere, Annie győztesként került ki a 70. viadalból, időközben teljesen megőrült és idegösszeomlást kapott, mivel szeme láttára fejezték le 4. körzetbeli társát. A könyvsorozat második részében, a Futótűzben Annie haladékot kap, amikor a jóval idősebb Mags veszi át a helyét, a harmadikban viszont a Kapitólium emberei letartóztatják és túszul ejtik, hogy ezzel is bántsák Finnicket.

Legutóbb Natalie Dormer csatlakozásáról számolt be a Lionsgate, amit természetesen mi is megírtunk és annak ellenére, hogy a Futótűz is csak november 21-étől lesz megtekinthető a hazai mozikban, már most ősszel elkezdik forgatni A kiválasztott két részét, melyek premierjét 2014 és 2015 novemberére tervezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek