Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. augusztus 26. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha érdekel, mivel foglalkoztak az elmúlt napokban kedvenceid, akkor olvasd el legfrissebb rövidhíreinket!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Nem tér vissza az 'N Sync

Bár a rajongók remélték, hogy a VMA-szereplést követően az öt fiú ismét egy csapat lesz, és a slágerlisták urai lesznek, nem így történt: a srácok elmondták, hogy ez volt az utolsó közös szereplésük, nem lesz új album és turné sem.

*

Max Carver nem twitterezik

A Teen Wolf Aidenje még szombaton írta ki a profiljára, hogy senki ne keresse, mert a hétvégén nem elérhető.

„Lelépek a Twitterről, hogy élvezzem a fantasztikus szombatot, hogy lássam a barátaimat, és olvassak egy könyvet. Remélem, ti is így tesztek!” – nem csoda, hogy a fiatal színész pihenni szeretne, hiszen elég sok dolga akad mostanság, mivel rengeteg munkát kap.

*

Scout Taylor-Compton elégedett volt Justin Timberlake-kel

A VMA-nézők között volt a fiatal színésznő, Scout Taylor-Compton is, aki a Twitteren mondta el, mennyire tetszett neki az 'N Sync egykori énekesének produkciója.

Justin Timberlake fellépése frenetikusan jó volt!” – csiripelte a színésznő.

*

Katie Holmesnak új (tánc)partnere van

A színésznő Jamie Foxxszal táncolt egy partin, és azonnal megindultak a találgatások: esetleg a színésznő már túltette magát a Tom Cruise-zal történt szakításán, és másfelé kacsingat?

Katie nem nyilatkozott az ügyben, de az tény, hogy a páros remekül mulatott az este folyamán. Többen voltak a mulatságon, hiszen velük tartott Ellen DeGeneres, Lenny Kravitz, valamint Robin Thicke is, akivel Katie szintén táncolt.

*

Kiowa Gordon szabadságot vett ki

Az Alkonyat vérfarkasa úgy döntött, kis időre szünetelteti a forgatásokat, és Atlantába utazik, ahol édesapja tartózkodik. A sztárnak bulizni is volt ideje, erről a Twitteren hagyott üzenetek tanúskodnak.

„Becsomagolok a hétvégére. Reggel Washingtonba megyek, hogy találkozzak Apuval” – csiripelte az egykori vérfarkas.

*

Harry herceg bármikor nősülhet

Úgy tűnik, nemsokára újabb esküvő lesz az angol királyi családban, a hírek szerint ugyanis a kisebbik fiú, Harry azzal viccelődött, hogy bármelyik nap megkérheti barátnője, Cressida Bonas kezét. Arról is suttognak, hogy az esküvő jövő tavasszal lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek