Starity

Adam Lambert megvédte Miley Cyrust

2013. augusztus 28. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert kiállt Miley Cyrus mellett Twitteren - bár nem volt hajlandó állást foglalni a botrányos előadással kapcsolatban.

hirdetés
Adam Lambert megvédte Miley Cyrust

Augusztus 25-én lezajlott a 30. MTV Video Music Awards, amely izgalmakban gazdag volt, néhány sztárnak pedig egészen biztosan szabadságra ment a stylistja – többek között a botrányos Miley Cyrusé is. Azonban Adam Lambert is részt vett az idei VMA-n, díjat adott át Austin Mahonnak, de előtte kiemelt helyről nézhette végig Miley Cyrus bukását a színpadon.

Az énekesnő hallhatóan eltévesztette a hangzást, kifulladt a színpadon, majd a hangi hiányosságait twerköléssel és Robin Thicke izgatásával akarta kompenzálni, mindemellett átlátszó latexba öltözött, amely nemcsak bevágott a fenekénél, de borzalmasan is állt rajta. Sokan egy totális csődként jellemezték Miley-t, és talán ennyi negatív kritikát soha nem kapott, mint most.

Adam Lambert Twitteren fejezte ki a véleményét, egy nappal a díjátadó után: „Figyeljetek, értem én, hogy ez nem jött be — ez rendben van, de miért kell mindenkinek fikázni? Valamit jól csinál ez a lány, mind róla beszélünk!

Majd kicsivel később így folytatta: „Álljunk meg egy pillanatra, nem mondtam véleményt róla, hogy nekem tetszett-e vagy sem, én csak azt gondolom, hogy ő jól érezte magát a színpadon, és kicsit lazábban kéne vennünk, vegyetek vissza a piszkálásból

Nos, Adam biztosan tudja, milyen az, amikor ítélkeznek az ember felett. A bloggerek egyetértettek vele annyiban, hogy felesleges arról beszélni, ami nem tetszett, érdemes lenne arról szót ejteni, aki kiemelkedő volt – többek között Macklemore előadása.

Adam kicsivel később még annyit fűzött hozzá a témához: „Hűha! Mindenkit lázba hozott ez a dolog. Fantasztikus! Nem tehetek róla, ellenkezős vagyok – csak egy újabb egészséges vita!”

Miley azonban így sem mondhatja magát szerencsésnek, hiszen Adamen kívül szinte minden előadó nem tetszését fejezte ki – még ha nem is direktben, mint például Kelly Clarkson.

Az énekes egyébként rövid VMA összefoglalójában, elárulta, hogy számára az est nyertese Bruno Mars volt, szerinte őrületes hangja van. „Macklemore előadása is nagyon megérintő volt. Egyenesen a szívemig hatolt. Nagyon örülök, hogy ezt az üzenetet [az egyenlőséget] a mainstream is közvetít.   Justin Timberlake szokás szerint egy igazi showman volt. Lady Gaga sikkes és letisztult volt. Katy Perry sokkal nyersebb és őszintébb volt, mint bármikor ezelőtt. Öt csillagos előadás – lelkesedett Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek