Starity

Új szerepben a Parajelenségek sztárja

2013. augusztus 27. 16:04   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A forgatások Los Angelesben zajlanak, és ha minden jól megy, még ebben az évben bemutatásra kerül a film.

hirdetés
Új szerepben a Parajelenségek sztárja

A 30 éves színésznő karrierjét olyan reklámokfilmekkel kezdte, mint a mint a Honda vagy a 3Mobile. Ezt követően számos kisebb független filmben volt látható, valamint a színpadon is megfordult egy-egy színdarabban. Az áttörést számára a Paranormal Activity-filmsorozat hozta meg számára, ám a nagy siker még így is várat magára, hiszen a filmrendezők még nem igazán kapkodnak utána.

2012-ben a Shadow of Fear című filmben volt kisebb szerepe, majd még ez évben kapta meg Rosetta szerepét A folyó sorozatban, melyben mindössze három epizód erejéig volt látható.

Az új film sem lesz az, ami számára meghozhatná a világra szóló hírnevet, hiszen egy vallási témával foglalkozó műről beszélünk. Alaptörténete megegyezik a Bibliáéval, az emberiség nem engedelmeskedik Istennek, ezért leküldi a Földre egyetlen fiát, hogy az általa helyesnek vélt útra invitálja az embereket.

A rövidfilm rendezője Tanner Thomason lesz, a forgatókönyvet Luke Barnett és Tanner Thomason írta. A filmben szerepet kapott Katie mellett Carly Craig, Ashlynn Yennie, Richard Riehle, Lisa Schwartz, Marlon Young, Caroline Macey és Tanner Thomason.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek