Starity

Kovács Ági ismét iskolapadba ül

2013. augusztus 27. 17:05   |   Szerző: csajszikahh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A visszavonult úszónő úgy döntött, hogy kisfia nevelése mellett szeptemberben ismét iskolapadba ül és megpróbálja megszerezni a következő, immáron már a negyedik diplomáját is.

hirdetés
Kovács Ági ismét iskolapadba ül
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az olimpiai bajnok úszónő, Kovács Ágnes eddig napjai szinte minden percét az immár kétéves, a sportot már most is kedvelő kisfiának, Dominiknak szentelte, azonban most mégis arra az elhatározásra jutott, hogy a gyermeknevelés mellett szeptembertől újra iskolapadba ül, és megszerzi negyedik diplomáját is.

Ági az Amerikában megszerzett marketing és kommunikáció, a Corvinus Egyetemen letett közgazdász-szociológus, végül pedig a TF-en megszerzett edzői képesítése után a Semmelweis Egyetem testnevelés és sporttudományi karán szeretne doktori címet szerezni.

Ágnes és férje egy újabb gyermekben is gondolkodtak, ugyanis mindenféleképpen szeretnének kistestvért Dominiknak. Az úszónő terveiről bővebben a reflektorban mesélt:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek