Starity

csajszikahh profilja

csajszikahh white yellow yellow yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2010. október 17.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • november 04.
  • Lakhely
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • görkorizás, netezés, rajzolás, fényképezés, starity-zés, sztáradatlapok szerkesztgetése, idézetek olvasgatása, zenehallgatás, TV - nézés
  • Zenei stílusom
  • mikor mi: szinte majdnem minden műfajból van kedvenc számom, bár mondjuk nálam a legtöbbször kedv kérdésén múlik a szám ...
  • Imádom
  • jég- és görkorizás, Nutella, állatok
  • Utálom
  • Justin Bieber, beképzelt, okoskodó emberek... stb. : )
  • Kedvenc sztárjaim
  • Ashley Greene Debby Ryan Lodovica Comello Mia Talerico Cameron Boyce Candelaria Molfese Skai Jackson Vanessa Hudgens Kristen Stewart Davis Cleveland Selena Gomez Mackenzie Foy

Az élet olyan, mint egy doboz bonbon, sosem tudhatod, mit veszel ki belőle...

csajszikahh
Utoljára aktív: 2015.06.16. 22:10Státusz módosítva: 2014.04.11. 19:07

Mi újság nála?

2015.05.08. 11:11csajszikahh és MuffinGir432 mostantól barátok

2015.05.08. 11:11csajszikahh és KKriszta25 mostantól barátok

2014.11.16. 10:10csajszikahh és aknalb30 mostantól barátok

2014.11.03. 16:04csajszikahh és mircsyyy mostantól barátok

2014.10.14. 18:06csajszikahh új kedvence Jacqueline Wilson

Bemutatkozás


  

Ha már valahogy idetévedtél üdvözöllek az én kis profilomon, kedves Idegen.  Nos hát, mivel unalmas perceimet el kell töltenem valahogy, úgy döntöttem, frissítem kicsit a bemutatkozásomat, ugyanis némelyik része kissé elavult, ma már nem valós információkat tartalmaz.  Ezeket kijavítottam, úgyhogy most már teljes egészében friss információkat olvasgathattok rólam. Apropó, előre is köszönöm, ha végigolvasod! :)

 

Hát akkor... Igaz, az önjellemzés a legtöbbször nekem nem nagyon sikerül, de azért mesélek egy kicsit magamról, mert ugyebár ha már itt jársz és megtisztelsz a figyelmeddel illene bemutatkoznom. Meghát hogyan is tudnál megismerni egy kis bemutatkozó szöveg nélkül?

Nos, hát  hol is kezdjük? A Starity oldalra még 2010-ben regisztráltam, azonban csak olyan 2012- óta töltöm aktív fórumozóként mindennapjaimat az oldalon. Azaz, hogy persze előtte is felnézegettem és fórumozgattam néha, csak amióta idősebb lettem valahogy sokkal jobban megkedveltem ezen tevékenységeket, mint anno! ( Bár ha nem bánod, ebbe most nem bonyolódnék bele, inkább folytassuk! ) :)

Gondolom a nicknevemből arra már rájöttél, hogy lány vagyok, a rendes nevem, ha nem baj nem írom le, szólíts csak Hajninak.  A korom szerintem nem olyan fontos, aki már jobban ismer tudja. A lakhelyemmel kapcsolatban csak annyit, hogy Európa egy szép kis országában, Magyarországon egy eléggé kis megyében egy csodálatos hegyekkel övezett községben töltöm mindennapjaimat. Tényleg annyira gyönyörű... bármerre nézek mindenhol hegyeket látok! :) Na ez az, ami nekem hiányzik az Alföldből, persze az ottani tájaknak is megvan a maga varázsuk.

Ami a személyiségem illeti, alapjába véve, legtöbbször a jókedvű és a vidám tulajdonságok jellemzőek rám, azonban vannak esetek, amikor "jobb elkerülni" engem, ugyanis néha-néha, mint mindenki én is ideges vagyok, bár nem valami könnyen lehet "felhúzni" engem. Szabadidőmben nagyon szeretek görkorizni ( najó... mostmár nem is annyira, amikor kisebb voltam sokkal jobban szerettem, de azért néha még ma is elmegyek korcsolyázni egyet... :D ), télen jégkorizni ( ez viszont, legalább is mostmég úgy tűnik, hogy örök kedvenc elfoglaltság marad... :) ), különböző regényeket olvasni, rajzolni, fényképezni, zenéthallgatni, starityzni,  starity-n sztáradatlapokat szerkesztgetni és persze újabb és újabb idézeteket "felfedezni", mert ugyebár egyszerűen odavagyok az idézetekért is, az én agyam 90%-a nem dalszövegekből, hanem idézetekből áll, rengeteget tudok kívülről. Szinte bármi történik, valahogy mindig az eszembe jut egy az alkalomhoz illő idézet! :) A különböző zeneszövegeknek az én fejemben csak 5%-nyi hely szorult. :) ( Vagy még annyi sem, ugyanis kell a hely másnak is... :DD )

Sokakhoz hasonlóan én is imádom az állatokat. Különösképpen a kutyákat és papagájokat, ugyanis nem olyan rég, még mindkettő állat itt volt nap, mint nap ( egy nagyon aranyos Bichon Havanese fajtájú kutyus <3 és kettő, gyönyörű, színes hullámospapagáj... <3 )..... azóta sajnos már egyikük sem lehet velem.... :( Ma többek közt például tengerimalacokat "tartok".

Hát szerintem ezek alapján már úgy-ahogy sikerüt megismerned, de, ha még valamit tudni szeretnél, esetleg kérdésed van velem kapcsolatban nyugodtan írj egy privát üzenetet, minden normális stílusban írt, rendesen megfogalmazott levélre válaszolok. Azonban, ha lehetséges, kérlek, az olyan üzenetekkel hagyj inkább, hogy szólj hozzá ehhez, vagy ahhoz a témához a fórumon. Főleg, ha olyasmiről van szó, például egy sorozat esetén, amit nem is láttam, vagy nem is szeretem! Mindezek mellőzését előre is köszönöm!

 

Most a kedvenceimről lesz szó, ugyanis egyrészt megérdemlik, hogy Őket is megemlítsem az adatlapomon, másrészt pedig a kedvenceim alapján még jobban megismerhetsz.

 

Ital: limonádé, tea <3, ásványvizek...
Étel: azok közül, amiket szeretek nincs kimondott kedvencem, viszont ha nem bánod most nem sorolnám fel, hogy mit szeretek, ahogy azt sem, hogy mit nem.... :) ( mert, hát mindkettő lista nagyon hosszú lenne! )
Édesség: csoki, fagyi <33
Csoki: Milka ( azon belül is nutellás és Oreos..., de a Milkákból szinte az összes "ízesítésűt" szeretem... :) ), fehér csokik
Fagyi: citrom, joghurtos sárgabarack, joghurtos meggy, meggyes túrórudi, raffaello, sportszelet, áfonya... stb ( még vagy napestig sorolhatnám..., mert hát, szinte az összes ízt elkönyveltem kedvencemnek, hihetetlen egy fagyi mániás vagyok / ha van ilyen szó / ! ) : D

 

Évszak: tavasz, ősz
Napszak: reggel, délelőtt
Szín: élénk színek, valamikor világosabb színek, rózsaszín, pink ( nemtehetek róla, lány vagyok :D )
Növény: kaktusz, virágok, aloe-vera (fogalmam sincs, hogy írják :)) )
Virág: szegfű, rózsa, árvácska ( és szinte, azaz hogy nem szinte, hanem az összes többi )

 

Sztár: Nos, csak azért nem írom, hogy nézd meg a kedvenc sztárjaim között, mert ott nem igazán a kedvenceim vannak, legalább is mostmég! De ígérem, hogy frissíteni fogom! Ezért, ha kérhetlek egyenlőre ne nagyon pásztázd végig a kedvenc sztárjaim rovatot, mert, hát, ahogy már írtam, nem a kedvenceim vannak ott! :) 

 

Könyv: Cassandra Clare - Csontváros <3, Jackqueline Wilson - A Diamond lányok
Sorozat: Barátok közt
Sport: kosárlabda <3, judo, kézilabda, műugrás, lovaglás, mostanában már a foci is... ami elég érdekes, ugyanis régebben semmi értelmét nem láttam annak, ahogy egy bőrlabda után rohangálnak... inkább nem folytatom a hasonlatot, mert még megbántanálak esetleg..., de mostmár valahogy kezdem megszeretni és hát kezd leesni hogy nekik ez  az életük részévé vált már, mint nekem a ..... ( ez most nagyon nem a Kedvenceim, lagalább is nagyon nem a Sport részhez tartozik! :) )
Hangszer: zongora, és még van egy pár, de nem akarom, hogy hosszú és unalmas legyen a bemutatkozásom, bár ha igazán meg akarsz ismerni és még eddig nem untad el magad, akkor megnyugtatlak, hogy már nincs sok hátra és nem is olyan unalmas, legalább is szerintem! :)

 

Idézet: <33
~ Nem az az erős, aki soha nem aludt el sírva, hanem ki könnyes szemekkel a nehéz napokat kibírja...Nem az az erős, aki még egyszer sem bukott el, hanem ki ezredjére is feláll, s tudja, hogy küzdenie kell.Nem az az erős, aki nem kapott még pofont sem, hanem ki az ütések ellenében is boldogul az életben...Eleshetünk százszor, de mindig kell találni kiutat, még akkor is, ha a sors nehéz és rögös utakat mutat.Nem az az erős, aki mindig bátor, s nincs benne félelem, hanem ki azt mondja, minden rossz ellenére: Boldog lesz az életem! ~ <3


~ Ma még mosoly, holnap már könnyek. Ma még nehéz, holnap már könyebb. Nézz az égre, a legszebb fényre, láss egy ÁLMOT s HARCOLJ ÉRTE. ~ <3

~ Sosem tűnődtem azon, hogy vajon hogyan fogok meghalni, de ha már meg kell halnom, olyasvalaki helyett haljak meg, akit szeretek. ~ <3


~ Egy penge, egy ér, egy liter vér, s az életem máris véget ér. ~ <3


~ Ami nem öl meg, az megerősít! ~ <3

és még nagyon-nagyon sok!!! :)

 

A többi taghoz hasonlóan nekem is meg kell említenem néhány szabályt, ugyanis én sem szeretném, hogy az adatlapomról és a fotóim közül a magam által szerkesztett képeket ellopják, és a szintén általam megfogalmazott szöveget kimásolják, és saját bemutatkozásukhoz illesszék be a sajátjukként.

 

Szóval:

- Kérlek az adatlapomról ne lopd el a képeket, mert egyrészt valamelyiket én szerkesztettem ( bár mondjuk azt könnyű észrevenni, ugyanis piros betűkkel rajta van a nicknevem ), másrészt pedig a többi képet sem volt egyszerű összegyűjteni, szóval kérlek ne lopd őket, ha esetleg mégis kellene valamelyik írj egy privát üzenetet és megbeszéljük.

- A fotóim között megtalálható képek 100%-ban saját készítésűek ( a nevem ezeken is díszeleg, mert nem szeretném, ha ellopnák őket ),  ezért kérlek ezeket se "vedd kölcsön"!

- Az adatlapomon található szöveg szintén 100%-ban saját megfogalmazású, ezért kérlek ne másold ki és illeszt be a saját bemutatkozásodba a sajátodként.

Ha valamelyik szabályt megszeged hidd el, velem gyűlik meg a bajod! 

 

Lassan a bemutatkozó szövegem végére értél. Ideje, hogy elbúcsúzzak. Ha az adatlapom által szinpatikusnak találsz, nyugodtan jelölj be barátnak, ne félj, "nem harapok", visszaigazolom a felkérést. Ha szavazol rám, azt nagyon megköszönöm, és a SZAVAZAT garantáltan VISSZAMEGY!

Köszönöm, ha elolvastad!

Viszlát, remélem hamarosan már a barátomként térsz vissza az adatlapomra! Csajszikahh

 

Goodbye June - Hello July

 

 

Utolsó frissítés: 2014. augusztus 6.

Randomképek

Bajusz <3
I love...
GoodBye Summer! :( - Hiányozni fogsz! :(
Nutella <3

Barátok

sh1nEE.
sh1nEE.

» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ

Via Gunn
Via Gunn

új tag

kristenmackelzie1994
kristenmackelzie1994

visszatérő vendég

GomezSelena
GomezSelena

új tag

Adrii csajszii
Adrii csajszii

új tag

Yukito
Yukito

új tag

Thalia_xD
Thalia_xD

új tag

Gerty
Gerty

új tag

angika0701
angika0701

visszatérő vendég

Viktória 13
Viktória 13

visszatérő vendég

Ildikócska10
Ildikócska10

LoveSick ♥

mircsyyy
mircsyyy

új tag

CilaMila
CilaMila

új tag

kutyuska1230
kutyuska1230

visszatérő vendég

dordo49
dordo49

új tag

FanGiirl
FanGiirl

visszatérő vendég

Üzenőfal

poppy19 Szia!Nagyon szépek a képeid,a bemutatkozásod is nagyon jó,szóval ment a szavazat :))

2015.11.22. 20:08

Szia! Szimpi vagy számomra a bemutatkozásod alapján, ezért jelöltelek, és ment a szavazat is. :) Ha te is szimpatikusnak tartasz, jelölj vissza! ;)

2015.09.07. 15:03

nelli29 Szia!Szavaztam mert tetszik a bemid!

2015.08.06. 12:12

Klauflau Szia! Szavaztam:)

2015.05.09. 20:08

Szia szavaztam,mert tetszik a profilod ^-^

2015.05.04. 17:05

Szia szavaztam :) gyonyoru a profilod :O

2014.11.21. 14:02

Rory gilmore 12 szia!Szavazam király a profilod!

2014.11.16. 19:07

DaisyChanel_ Nagyon szuper a profilod! :D Szavaztam

2014.11.12. 20:08

aknalb30 Tök jó a profilod, szavaztam. Gratula, ügyes vagy!

2014.11.07. 16:04

Lili_24 szia!Szavaztam,mert tetszik a profilod^^

2014.10.12. 17:05

Szavaztam

2014.09.23. 23:11

Szia! Szavaztam mert nagyon szêp a profilod.S jelöltem is.

2014.09.16. 19:07

Esztiiiii Szia!!!! Szavaztam :)

2014.09.10. 14:02

szia szavaztam :)

2014.08.17. 18:06

Szio!szavaztam és jelöltem

2014.08.11. 14:02

szia szavaztam és jelöltem mert szimpi vagy

2014.08.06. 10:10

Szia! Szavaztam és jelöltem! Nagyon tetszik az avatárod és a profilod! És az adatlapod is nagyon jó!

2014.07.10. 19:07

Sisii03 Szia, szavaztam mert gyönyörű a profilod!! :))

2014.06.30. 11:11

Szia! Nagyon szép a profilod, ezért kaptál tőlem egy szavazatot! :) xx

2014.06.24. 15:03

szia gyönyörűre sikerült a profilod, a megfogalmazás, a képek minden! szimpi vagy nagyon. ha gondolod jelölj<3

2014.05.24. 20:08