Starity

Troian Bellisariót eljegyezték?

2013. augusztus 28. 16:04   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban Troiant és barátját több ékszerüzletben is látták, amint gyűrűket nézegettek, így egyre többen pletykálják, hogy gyűrű került a színésznő ujjára.

hirdetés
Troian Bellisariót eljegyezték?

Múlt hét vasárnap reggel az amerikai Sun-Times számolt be arról, hogy Troian Bellisario és barátja, Patrick J. Adams néhány ékszerboltba tértek be és szemtanúk szerint a gyűrűk nagy része gyémánt volt, legfőképpen olyan darabok, melyeket általában a nők bal gyűrűs ujjára szokás húzni, majd feltenni a nagy kérdést.

Egyes bennfentesek szerint hamarosan sor kerül a lánykérésre, ha még nem történt volna meg. Az újság azt is hozzátette, hogy az emberek azt állítják, a párnál elkerülhetetlen az eljegyzés. „Troian őrülten szerelmes Patrickbe” - mondta a forrás, ám hétfőn, mikor a színésznőt faggatták erről, nem volt hajlandó válaszolni.

Egyes információk szerint pedig nemcsak az eljegyzésre, hanem már rögtön az esküvőre is sor került, sőt néhányan azt is állítják, hogy a színésznő várandós.

A Washington Daily News augusztus 26-ai jelentései szerint a Pretty Little Liars 27 éves sztárja titokban megházasodott egy privát ceremónia keretén belül, ahol csak a család és közeli barátok voltak jelen.

Az esküvővel és az eljegyzéssel kapcsolatos híresztelésekről egyelőre nem lehet tudni, hogy igazak, hiszen a pár nem hajlandó nyilatkozni és a szóvivőik sem álltak az újságírók elé pontos információval, csak annyit mondta, hogy nem kommentálják a pletykákat.

A terhességéről szóló hírek alapjának egy, augusztus 25-én történt vacsora utáni távozásról készült képek adhatnak okot, amikor is a fotósok úgy vették észre, hogy Troian hasa egyre jobban gömbölyödik. Nem mellesleg pedig úgy tudni, hogy vacsora során a bor helyett vizet rendelt, és ezzel is csak a pletykáknak adtak még több okot, hiszen a terhes nőknek nem szabad alkoholt fogyasztani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek