Starity

Demi Lovato Naya Riverával randizik

2013. augusztus 29. 10:10   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igaz a hír, miszerint Demi Lovato és Naya Rivera randizik, de mindezt csak a képernyőkön keresztül teszik, hiszen az egykori Disney-csillag Santana új szerelmét fogja játszani.

hirdetés
Demi Lovato Naya Riverával randizik

Nemrég értesültünk arról, hogy az egykori Disney-sztár, Demi Lovato szerepet kapott a nagysikerű sorozatban, a Glee-ben. Karakteréről eddig nem tudtunk semmit, de mint kiderült, ő alakítja majd Santana (Naya) és Rachel (Lea) új barátnőjét a sorozatban, sőt Santanával közelebbi viszonyba is kerülnek.

Nayával a 2013-as MTV VMA-n interjú is készült, melyben egy kis információt tudhattunk meg a sorozatról és Demi karakteréről: „Úgy látszik, Demi lesz Santana sorozatbeli szerelme, úgyhogy nagyon-nagyon izgatott vagyok. Kaptunk egy közös dalt, ami nagyon jó lesz és izgatott vagyok, hogy vele dolgozhatok” – mondta a Glee dalospacsirtája, aki azt is elárulta, hogy egy közös daluk is lesz, ami, mivel egy Beatles-ös epizódban tűnik majd fel Demi, magától értetődően egy, a legendás bandától való szerzemény lesz.

Demi ezeket nem hagyhatta szó nélkül, így a következő üzenetet osztotta meg a Twitteren: Nem tudom elhinni, hogy végre visszatérek a színészethez, de a legjobb mindebben színészkedhetek és énekelhetek néhány remek baráttal... – olvasható az első, majd rövid időn belül ismét tweetelt: Nagyon izgatott vagyok, hogy a héten kezdődik a Glee forgatása!!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek