Starity

Megjelent a Lawson legújabb klipjének előzetese

2013. augusztus 30. 21:09   |   Szerző: Minimanó94

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már gőzerővel folynak a Juliet forgatási munkálatai, természetesen New Yorkban. De, hogy a rajongók lelkesedése ne lankadjon, felkerült az együttes oldalára egy előzetes a klipből. Ebbe tekinthetünk most bele.

hirdetés
Megjelent a Lawson legújabb klipjének előzetese

Egyre nagyobb rajongótáborra tesz szert a négytagú brit fiúbanda, a Lawson. Sikerük egyre nagyobb és sikeresen menetelnek a világhírnév felé. Egymás után jelennek meg az újabbnál újabb dalaik, illetve videoklipjeik, amik egyre jobb eredményeket érnek el a különböző slágerlistákon.

Nemrégiben már belehallgathattunk a Lawson legújabb dalába, a Julietbe. Most, túl a dalpremieren bepillantást is nyerhetünk a készülő videoklipbe. Már azt is tudjuk, hogy Kelly Brook is feltűnik majd az együttes tagjain kívül a klipben, amit természetesen ismét Amerikában forgattak, akárcsak a Brokenheartedot, vagy az azt megelőző Taking Over Me-t.

Az énekes, Andy Brown már elmondta, hogy régi, jó barátok a színésznővel, ezért egyértelmű volt, hogy ki kapja a videoklip női főszerepét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek