Starity

Kylie Jenner újra az utakon!

2013. augusztus 31. 11:11   |   Szerző: Balázs69

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Keeping Up With The Kardashiansből megismert Kylie Jenner a mai napon újra visszatért az utakra Los Angelesben.

hirdetés
Kylie Jenner újra az utakon!

Éppen két napja, hogy Kylie Jenner a 19 napja kapott Mercedesével belerohant hátulról egy Toyotába, ami megtolta az előtte álló Subarut Calabasasban. A helyszínen Kylie elég talpraesetten viselkedett, megkérdezte, jól vannak-e a balesetet elszenvedett emberek, s miután kiderült, mindenki rendben van, hívta az autómentőket is.

Kylie autója egy Los Angeles-i autójavítóban kötött ki, ahonnan nem valószínű, hogy a Kardashian–Jenner család hazavitte volna, mivel, a milliárdos valóságshow-sarj ma egy vadiúj Mercedes-Benz, G osztályú, hófehér autóval szelte az utakat LA-ben, amely nem mellesleg több mint 28 millió forintot kóstál.

Remélhetőleg az ifjú hölgy, aki nemrég töltötte be a 16-ot, tanult a két nappal ezelőtti esetből, és már nem veszi semmibe a KRESZ-t sem, s a családja megtanítja, hogyan kell vigyázni egy luxusautóra.

A családból senki sem kommentálta nagyon az esetet, de valószínűleg rosszul esett a szülőknek, mivel nagy reményeket fűztek lányuk vezetéséhez, ezért is kapta legelső autóját. Remélhetőleg, ez a kocsija már egyben marad.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek