Starity

Hooligans előbuli

2010. augusztus 20. 12:12   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hooligans zenekar egyre többet látogat el Békés megyébe. 2010. augusztus 19-én Újkígyóson, a Wenckheim parkban szórakoztatták a közönséget, de nem régiben Békéscsabán, a Sörfesztiválon is találkozhattunk Ördög Tibiékkel (Csipa).

hirdetés
Hooligans előbuli

A banda egyik tagja tegnap ünnepelte születésnapját, így a közönség kétszer is elénekelte neki a szokásos köszöntőt, a Happy Birthdayt. Csipa, a csapat frontembere úgy viselkedett, mint egy igazi showman. Kitűnően szórakoztatta a közönséget.

A zenekar eljátszotta a leghíresebb számait, majd több mint két szám ráadással búcsúzott Újkígyóstól. A „Hooligánok” a Legyen valami című számmal indítottak, ami megadta a kezdő hangulatot. Ezek után eljátszottak számos régi és új dalt is, közöttük a Szabadont, és a legújabb szerzemény, az Illúzió is elhangzott. A csapat a leghíresebb számukkal, a Játszommal tervezték a búcsúzást, ám ezután visszatapsolta őket a közönség, és hallhattuk a Hotel mámor című számukat is.

A közönség tombolt, a zenekar láthatóan jól érezte magát. Kell ennél több? Fergeteges volt az előbuli, kiválóan felkészítették a népet a huszadikai őrületekre. Jövőre várjuk vissza a csapatot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek