Starity

Rosie és Jason Statham különváltak

2013. szeptember 03. 10:10   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valóban mosolyszünet lenne a sztárpár között? Egy közös barát szerint igen. A feltételezés különösképp furcsa, hiszen Rosie és Jason nemrég jelentette be, hogy már az esküvőre készülődnek.

hirdetés
Rosie és Jason Statham különváltak

Bár szárnyra kapott a hír, hogy a 26 éves Rosie Huntington-Whiteley esküvőre készül 19 évvel idősebb párjával, az akciószínész Jason Stathammel, egy közeli ismerős szerint ez az elmélet megbukni látszik. Annál is inkább, hiszen a két színész menedzsere hivatalosan is tagadta, hogy eljegyzés lenne a közeljövőben, s a várva várt eljegyzési gyűrű sem látszik febukkani Rosie ujján.

A exmodell nemrég azt mondta, a háttérbe szeretné szorítani karrierjét, hogy a jövőben az anyaságra készüljön fel – ami szerinte bármikor bekövetkezhet, ám a jelek mégsem azt mutatják, hogy minden rendben lenne Jason és közte.

Tegnap került az a címlapfotó, melyen Rosie kissé provokatív külsővel látható (platinaszőke hajjal és fehérneműkben pózol a belső képeken), s a magazinnak készült interjújában épp az ellenkezőjét hajtogatja annak, amit pár hete nyilatkozott.

Bár a pár mindig nagyon boldognak tűnt és a paparazzók is sokat fotózták együtt őket, a pár mégis külön múlatja az idejét – jelenleg is. Míg Rosie közeli barátnőivel együtt tölti „szünidejét” Ibizán és buliról bulira jár, valamint jachtokon sütteti a hasát, addig barátja több új akciófilm forgatásával van elfoglalva.


Rosie Ibizán múlatja idejét barátnőivel – a közös isermős szerint nem véletlen, hogy ennyi időt külön tölt a pár

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek