Starity

Rachel Zoe gyermeket vár

2013. szeptember 03. 18:06   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres stylist - akinek ügyfelei között több híresség is szerepel - és férje, Rodger Berman második gyermeküket várják.

hirdetés
Rachel Zoe gyermeket vár
Fotó: Getty Images

2008-ban lett igazán ismert, amikor elindult a saját valóságshow-ja, a The Rachel Zoe Project, majd saját céget is alapított, mely a  Rachel Zoe Inc. nevet kapta és melynek férje, Rodger Berman az elnöke, de több sztárnak volt már a stylistja, köztük van  Lindsay Lohan, Demi Moore és Mischa Barton is.

Férjét 1991-ben ismerte meg, az esküvőre pedig 1996. február 14-én került sor. 39 évesen, 2011. március 22-én adott életet első gyermekének, aki pedig a Skyler Morrison Berman nevet kapta és most bejelentette, hogy hamarosan újabb taggal bővül kis családjuk.

A terhességével kapcsolatos hírek először júniusban jelentek meg az Us Weekly hasábján, most viszont saját blogján osztotta meg, hogy ő és családja is nagyon izgatottak, és nagyon boldognak érzi magát, hogy másodszor is anyai örömök elé nézhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek